Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Posredovanje pri kupnji iz Engleske( Prepakiravanje)

Preko mene mozete naruciti npr sa www.eBay.co.uk Koristeci moju adresu u engleskoj( ako seller ne zeli slati u Hr) A i naravno sa drugih stranica koje ne salju u Hr... Sami si narucite , dode na moju adresu, ja prepakiram ( paket ne smije biti tezi od 2 kg) i ja vam posaljem u Hr.. Moja provizija je £5 ( pet funti) GBP plus naravno postarina za hr Sve upite moze pitati na email; [email protected]
2015 06 22
Ma daj.. znači tebi 5 funti, pošti 5 funti i eto još 100+ kn troška.. Provizija ti je malo visoka za domaće prilike :)
2015 06 22
Ko nema drugare da mu to mukte rijese moze se snaci ovako. Svak tko cijeni tudju dobru volju i vrijeme sigurno nece nikome kamoli frendu ostati duzan za ovakvu uslugu. Ipak, preporuka igra u ovakvim situacijama. Ne bih ja da mi bilo tko prima moje stvari.
2015 06 22
Bolesno.
2015 06 23
Ne kuzim sto je tu bolesno... Ima stranica i firmi koje to rade non stop profesionalno... Ako skupljas stvari da ti se dvije kile napune onda ti se dakako isplati dati £5 ...ako si vec ustedila na rasprodajama kakvih u Cro nema.... Pa naravno da je £5 za nekoga puno a za nekoga nije... Ako imate da Vam to netko rijesi besplatno jos i bolje ali ima ljudi koji si kupuju i skupe stvari , njima £5 nije puno..svaka roba ima svoga kupca, tako i svaka usluga ima svoga kupca...ne razumijem Vas mentalitet, meni ako je nesto skupo onda to ne kupim, ne zalim se prodavacu da mu je cijena " bolesna" ...nije on kriv sto ja nemam novac... Ne zivim u Hr vec godinama, i ponekad ne razumijem mentalitet zasto ste tako ljute, kisele, orne za uvrede, svade itd itd.. Uopce to ne kuzim... Zasto imate potrebu iskazivati lose osjecaje? Vrijedati? Zasto uopce komentirati nesto na takav nacin? To vam nece u zivotu pomoci...Relax a bit... Zivot je prekratak za biti prezajedljiv... [:smije]
2015 07 13
* cipeliza ja se bavim prepakiravanjem vec 10 godina i imam i FB stranicu za Qatar, Dubai, Baku i Abu Dhabi gdje prepakiravam hranu i ostalo englezima koji tamo zive,,, U hrvatskoj imam preko 500 musterija s kojima suradujem godinama, a neki su i na ovoj stranici... Tako da nisam " bilo tko" ako je nekome sumnjivo, ima pravo na to, ali preporuke se uvijek mogu dobiti... Pa sta ce meni u UK tvoja garderoba? [:hihot]
2015 07 13
ako šalješ pakete,kao šta pratiš temu [:vrti]
2015 07 13
Ne pratim temu jer me ogovaranja i zajedljivi komentari ne zanimaju, nemam vremena za to jer gledam svoja posla...ne cekam kao vi u prikrajku samo da bi nesto netko rekao pa da ja mogu izlijevati otrov u istoj sekundi kao ti....
2015 07 13
Negativne povratne bez suradnje administrator briše,a profile koji ih ostavljaju blokira.
2015 07 13
Sada većina sellera šalje u HR s nekim nenormalnim poštarinama koje su se na ebayu pojavile prije dva tjedna, tako za haljinu traže 17-20 GBP poštanskih troškova, ali otprilike bi toliko došlo i kad bi preko tebe kupovali?Dok on tebi pošalje 3-4 GBP, tvoja provizija 5 GBP i onda slanje u Hrvatsku još barem 7-8 GBP ili? Koliko dođe kad ti šalješ paket od oko pola kg u HR?
2015 07 13
Pa šta je ovo, majke ti [:sokiran] ?! Je l netko ženi objasnio da se povratne ne smiju davati ako nije došlo do suradnje, ako već sama nije pročitala pravila Krpica [:sokiran] ?!
2015 07 13
A pitanje je zašto to aplikacija uopće dozvoljava?Povratna treba biti vezana isključivo za artikal koji se pordao ili kupio, ali ove krpice se nisu usavršavale godinama pa eto apsurda ko u priči.
2015 07 13
Nema tu pomoći, Besandra [:tuzan] Vlasnici ne žele nikakve promjene, nikakva poboljšanja, ne da im se uopće bakćati s ovom stranicom niti u nju ulagati; administrator je većinu vremena samo fikus - i to umjetni [:tuzan] Logika tipa -- uzmi ili ostavi, tj. - ako ti se ne sviđa, doviđenja! [:vrti]
2015 07 13
Šteta, toliko toga bi se dalo usavršiti. [:tuzan] Igra bez pravila uvijek izaziva nezadovoljstvo, baš šteta da pokretačima stranice nije stalo. [:tuzan]
2015 07 13
[:tuzan]
2015 07 13
1 2