Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Šetajte šibenskim ulicama, kalama i butama- 6 dn. aranžman-prvi put na tržištu

ŠETAJTE ŠIBENSKIN ULICAMA, KALAMA I BUTAMA PRVI PUT NA TRŽIŠU! 6 dn. Aranžan za 4 članu obitelj u Apartmanu Heli, najboljem obiteljskom apartmanu. Doživite ljepotu i povijesnu crtu Šibenika uz vaš ljetni odmor od svega. Aranžam uključuje - 6 dnevni polupansion za 2+2 osobe (spavanje+doručak) u Apartmanu Heli - Besplatan parking u garažama Apartmana - Prvi đir: Šibenik od početka (posjet svim tvrđavama grada Šibenika, život u srednjovjekovnom Šibeniku, običaji i legende)-karta za tvrđavu uključena - Drugi đir: Grad 24 crkve! (đir po svim crkvama i samostanima grada Šibenika, povijesne bratovštine grada Šibenika, natpisi i zavjetne kapelice grada..) - Treći đir: Šibenska katedrala- UNESCO lista.- u susret blagdanu sv. Jakova (karta uključena u cijenu) - Četvrti đir: Đir kroz kanal sv. Ante, posjet tvrđavi sv Nikole - Izlet na o.Prvić i posjet Memorijalnom muzeju Fausta Vrančića (karta i prijevoz brodom uključeni) - „Pidoče na šibenski“- večera sa najpoznatijim šibeskim ljetnim jelom-dagnje na lešo Gosti tijekom boravka mogu navečer uživati i u koncertima na tvrđavi sv Mihovila (karta za koncert nije uključena u cijenu). Mogućnost uživanja u ljetnoj pozornici 22.7. Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske Lado 24.7. Terraneo Summer Break / KOKOLO AFROBEAT ORCHESTRA + THE BOOGALOO DESTROYERS + La Luz Visual Collective + Terraneo dj crew 25.7. Terraneo Summer Break / LAMBCHOP Informacije i rezervacije Tel 0976372534 E mail: [email protected] www.apartment-heli-sibenik.com cijena aranžana: 3800 kuna [slika:276766e1-8646-4728-8141-6a9447d7b83f] [slika:625ccf09-1f62-4cda-95cf-57b5bb575363]
2015 07 09
Seriously Dario? 3 teme za redom??? [:pospan]
2015 07 09
Bas sam to htjela napisati Ezri! [:kesi] Mislim da ni Terminator ne otvara tri iste za redom! [:hihot] [:hihot]
2015 07 09
Brdo, ošo nam Dario off...da ga zvrcnemo na mob? [:hihot] "Alo Dadice, šta imaš na sebi?" [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:place]
2015 07 09
[:smije] [:smije] [:smije] [:smije] Dario organizira autobuse za krpicarke, pa nema vremena! [:smije] [:smije] [:smije]
2015 07 09
[:smije] [:smije] tri teme da nam nesto ne promakne
2015 07 09
kosta ko prvi red do mora s kavijarom za dorucak, a nemore napunit udarne termine. mozda jer je bogu iza tregera, a ne u sibeniku [:sramezljiv]
2015 07 09
aranžam rasprodan! hvala ivani. Društvo, isti zakazujem za sredinu rujna
2015 07 09
[:pospan] [:pospan]
2015 07 09
A DA OBRIŠEŠ TEME ONDA ILI ĆE I ONE BITI TU DO SREDINE RUJNA?
2015 07 09
nije valjda da više ni mađarima , rusima i česima nemožete uvaliti udarne termine [:hihot] očito je da je istra raj za turizam uopće [:smijesi]
2015 07 09
Istra je ok, ali nije jača od južne Dalmacije u turizmu.
2015 07 09
nije poanta prodati apartman za 30 eura i navratiti gostu samo zadnji dan i uzeti lovu. bolje se potruditi i pružiti mu gušt da uživa, da vidi i da se provede i onda to naplatiti za 60 eura...najavljujem novi termin za kolovoz. ako je ko za, nek se javi. imat cemo ekskluzimo- odlazak na ribarenje brodom te noći đir i uživanje brodom u panorami grada. Moguć je i najam saksofoniste,,,
2015 07 10
koji kokoshar [:smije]
2015 07 10
@DarioMikulandra, jedno je za pričaj mi priču a drugo je stvarnost...bila prošle godine Šibenik, Srima,Vodice slušala spike što to ima Istra a mi ne....možete udicu bacati samo strancima i to za jedan prvi i poslijednji put [:hihot]
2015 07 10