Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

A gdje se vi kupate?

Samo teta Žuži ne idemo ti mi na nudističke plaže [:smije] [:hihot] [:sramezljiv] ponesi onaj jednodjelni na ružice
2015 07 17
O,hvala ćerce,mislim da nebi ja izdržala put do tamo. ostat ću ja u hladovini svoga stana,namakat noge u lavoru. šta ću...
2015 07 17
@ kaktus,da nisi na Ivašnjak? [:hihot] Ja ispod kuće,u moru narafski [:zaljubljen]
2015 07 17
Ehh ja na aquacityu u vzu ili bazenima..more zavidim vam [:place] i ja bi more [:tuzan]
2015 07 17
samo u moru,tu zivim oduvijek ,ljeti da izbjegnem guzvu odem u skrivene uvalice, a i iskreno nebih moglaa zivjeti u nekom velikom gradu daleko od mora [:smijesi] [slika:945398ef-cc6d-4c0b-af63-ff0e2b886622]
2015 07 17
Na Kupi,Korani,Dobri,Mrežnici [:smije] [:smije]
2015 07 17
Evo mi ćemo još malo pa kroz tvoj Karlovac.maJa2015. Baš sam o Karlovcu nešto gledala na Tv-u neki dan. [:kesi] I izgledalo mi je super.Nisam nikad bila.I tamo smo mislili otići.Jesu brze rijeke mislim da mi djete ne odnese.Može li se zaplivati ili ono drž se kraja? [:hihot]
2015 07 17
Ovisi gdje planiraš.Foginovo je ok(Korana)(ako znaš di su dani piva),pogotovo ako imaš klince.Imaju puno sadržaja,a praktički u centru grada,parking je blizu .Meni osobno previse ljudi. Tu nije brza,normalno se može plivati.Meni je Kupa na kraju vrta(taman se osvježila) [:smije].. .Inače se ne kupam na gradskim kupalištima,već preferiram "divlje" plaže,nas desetak milina. [:kesi]
2015 07 17
Puno ti hvala u maja i blago ti se,dobra info. [:zaljubljen] Ljepa priroda oko Karlovca obećavajuća debela hladovina.Sigurno ćemo ga ovih dana vrlo rado posjetiti. Važne su mi te plaže na rijeci gdje se može mirno zaplivati. Na autoputu 35stupnjeva [:znoji] Uv previsok Osvježite se bilo kako.Kažu sutra još gore.Mi jedrimo pomalo...
2015 07 17
Na moru ili u termalnim vodenim parkovima [:zaljubljen]
2015 07 17
Sve je to super kome se posreći.Evo nama je i danas sutra ko živ ko mrtav.Pozz from Medveja [slika:e2ef96dd-7e95-40f1-b132-4ea6592ae142] [:poljubac]
2015 07 17
[slika:439ced60-f58d-40ad-9487-bf07808a3049] ..Ja kad se kupam na Korani,to je otprilike ovako [:smije] [:smije]
2015 07 17
[:smije] [:smije] [:smije] ma jel tolika skakaona jessssss to se traži [:zaljubljen] ja ću se isto penjat i spuštat [:sramezljiv] U nedjelju sam tamo 100% [slika:e07400c8-c9a5-4677-9187-b6c13609d7cf] Do tada ću se patiti na ovom groznom mjestu Voljela bih od srca da je i vama ovako grozno kao meni [:poljubac] [:zaljubljen]
2015 07 17
o.k bilo nam je lipooooooo.plaža Medveja o.k za moj ukus prenatrpana.Koncesionar uzurpirao i nartpao ležaljke i bračne krevete(flekave [:znoji] )sve do samog ulaza u more tak da strani turisti koje dere 80 kn po ležaju dnevno mogu močit noge direkt,a nitko drugi običan smrtnik jedva ulazi na nož u more a kamoli naslonit ručnik. Nije nam se dalo puno tražiti plaže pa smo se bacili na jednu slobodnu kockicu taman za 3. Ipak je bilo predaleko jer mi to sporo sve pa smo izgubili 3h tam i natrag.Ali samo more je bilo sjajno neću se žalit [:zaljubljen] ali treba nać nešto bliže Zg.[:jezik] Već planiramo Karlovac ove nedjelje kak je rekla Maja i javim vam kak je tamo bilo [:zaljubljen]
2015 07 18
ništa Karlovac ipak... [:tuzan] ma odustajemo od duge vožnje pa je izbor pao na Krku-45 min od Zg autom.Granični prelaz Bregana,mali iza Samobora pa starom cestom(NE autoput) do plažice na rijeci Krki.Prođe se i Čatež i dvorac Mokrice.Idemo skoro svaki dan,plaža je o.k.rijeka čista i osvježavajuća,okruženi debelom šumskom hladovinom i zeleilom.Može se voziti kajak(iznajmljuje se) isl.Ima mala skakaona za klince,dolaze i stranci ali nije gužva,taman.Eto može vam bit dobra ideja za osvježenje ak imate auto i vremena. [:smijesi]
2015 07 23
1 2