Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

ja sam Danijela i ovisna sam....

stela- neboderka , prije 3 minuta prijavi | ↑ ebem ti smokvu, ja obećala ženi, više ni ne znam kome, dva puta je pikirala i nije mi uspjelo.... ali nisam odustala budem potražila u inboxu kome sam dužna kad uspijem kesi možda baš i steli hihot
2015 08 04
le petit imam ja figurica kojih se trebam rijesit. oces? [:smije]
2015 08 04
lepetit ja se toga riješila , puna kuca mi je bila figurica , ajme nikad obrisat prašinu, [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi]
2015 08 04
stela daj recept za rješavanje [:smije]
2015 08 04
kontejner za glomazni otpad... [:smije] [:smije]
2015 08 04
al jadne moje pizdarije na otpadu [:place] [:place] da nisam rekla i da se emotivno vežem za svaku posebno [:vrti] [:smije] [:smije]
2015 08 04
evo odma sve sam pokupila u kutiju i dala jednoj osobi koja skuplja , samo da mi nije u kuci više . [:poljubac] [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi] samo moraš zažmirit i trpat, jer godinama sam ,skupjala tako da mi nije baš bilo lako, kad ne vidiš ide to, sad mi nije žao. [:poljubac]
2015 08 04
ajmo cure ko ima adresu od LePettit [:smije]
2015 08 04
jao nemoj molim te [:smije] [:smije]
2015 08 04
ti samo kskuhaj kavu, i ispeci pile mi ce mo ti ekipa s krpica ,sve da sredimo kad ti budeš gotova s kavom i piletom, i nekim kolacem sve ce biti posmrjenjeno ne brini. [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi] tako ce ti biti super da se neceš ni sjecati da si imala , figuracica itd . [:kesi] [:kesi] [:smije] [:smije] [:poljubac]
2015 08 04
može okrenem i janje ak treba dok rastavite i ormare i to sve [:smije] [:smije]
2015 08 04
može draga lepetit bi ce , nam drago da ti pognemo i da se družimo kroz pjesmu i veselje . ja cu ispeci kiflice . [:poljubac] [:zaljubljen]
2015 08 04
taman htjedoh napisati: a da ti okreneš janje?? [:smije] [:smije] [:place]
2015 08 04
[:smije] [:smije]
2015 08 04
Svakakvih ovisnosti, a ja o jaknama, bilo kakvim, tankim proljetnim, debelim, krznenim, zimskim.. Čak ne znam ni koliko ih imam, znam samo da mi ne stanu sve u ormar :D a i torbi imam podosta, čame čekajući da ih pogledam, ali ono neka ih, sve mi kao trebaju... :D
2015 08 04