Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Socijalni rad ZG

poz curee,ima tko da studira soc rad u zagrebu,ja cu sad prvu godinu a nez nikoga ko to studira pa bi htjela cut par savijeta ili ako netko ima skripte :D
2015 08 05
Imam nekoliko knjiga za prodati iz soc. rada za 1. god, ali sam ja studirala u orasju.. Ako te zanima javi se u inbox.
2015 08 05
Ja studiram socijalni rad i imam ti knjige za prodat. Jedino što ti mogu reć je da sjedneš i učiš i što više kolokviraš. Usmene imaš iz dosta predmeta i zeznuti su jer se profesori malo vole iživljavat i podsmjehivat ti se jer misle da su ne znam šta, imaš predmeta koji će te ubit u pojam i htjet češ odustat, ali imaš i nekih stvarno super, znam da ste već imali upise, ali evo ja ti želim da za prvi semestar dobiješ seminar sociologiju, a za drugi semestar teorijske osnove socijalnog rada (jer imaš nešto terenske nastave i asistentica je kraljica kakve nema!) i izborni predmet socijalni rad iz perspektive korisnika (najlakši i najzanimljiviji meni osobno predmet na prvoj godini) Ako te još šta zanima, javi [:smije]
2015 08 06
hvala vam svima :D IvaaMa javit cu ti se kad vidim sta mi sve tocno treba,ako nije problem ..ja sam bas mislila da su profesori neki dobri ljjudi s obzirom da se radi o takvom studiju [:hihot]
2015 08 06
Neki i jesu
2015 08 10