Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Pitanje u vezi paypala

Bok svima. Zanima me za paypal sljedece: pise na toj stranici, da kada se ide potvrditi kartica skinu nesto malo para i posalju onaj kod za provjeru kartice...mene zanima da li taj kod dodje u roku par sati ili par dana (tako su neki pisali po forumima)? Pitam zato sto trebam platit do sutra to kaj sam narucila...pa sam zabrinuta da necu stic. Hvala!
2015 08 09
kolko se sjećam, jesam dobila taj kod, i mislim da mi je pisao na erste bankingu, ali nisam ga nigde dodatno unosila. čim skinu pare s računa cca 10kn, mislim da odmah možeš kupovat
2015 08 09
Ma odmah ti dođe kod(bar je meni) i vrate ti novce.Znam jer sam ja odmah "šopingirala" čim sam napravila paypal.a ti kad platiš(kupiš) artikal,kroz par minuta dobiš mail sa ebaya i paypala kako je transakcija obavljena i potvrdu o plaćanju.
2015 08 09
hvala na odgovoru! Posto svugje spominju da taj kod treba unjeti nakon kaj paypal posalje ga....a ako se ceka par dana to mi je velik problem posto ne znam kak cu stic platit....a ako tvrdis da nije bitan, vec da mogu odmah platit, onda je to super vijest!
2015 08 09
Super!! Hvalaaaaa
2015 08 09
I meni je stigao brzo (u toku dana) :)
2015 08 09
pozdrav,mene zanima dal zna neko kupovat preko ebaya s tim paypalom tek sam napravila to pa se ne razumijem da mi pomogne javila bi mu se u inbox razgovore ;)
2015 08 09