Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanja za Novu godinu - pomoć

Lijepi pozdrav svima i hvala što ste odvojile malo vremena da makar pogledate temu [:zaljubljen] Ovako, zanimaju me vaša iskustva, prijedlozi, savjeti itd. vezano uz destinaciju i smještaj za Novu godinu. Dečko i ja planiramo konačno odvojiti malo novaca da bi otišli na putovanje, tako da nam je budžet malo skromniji [:smije] Znam, postoji brdo ponuda po raznim stranicama. Pregledala sam većinu i umorila se od traženja. Zanima me je li koja od vas bila na nekom putovanju preko neke agencije (stranice) ili možda planira ove godine? Prednost bližim destinacijama. Svaka ideja je dobrodošla! Hvala [:zaljubljen]
2015 08 11
Što ti znače bliže destinacije? Meni je recimo cijela Europa i Skandinavija blizu. I koliki ti je budžet, cca. [:smijesi]
2015 08 11
Vjerojatno misliš na mjesta tipa Pariz, Barcelona?
2015 08 11
ja imam para da odem iza ćoška i natrag...al hajd možda da si kupim slajac [:smije] [:smije] to je meni bliža destinacija! [:smije]
2015 08 11
dajzi ide po Jebenicu [:smije]
2015 08 11
Hehehe... pa recimo da su to europska putovanja i da se ne tramakam cijeli dan do odredišta [:hihot]
2015 08 11
Super mi dok netko otvori temu i muk...
2015 08 11
Putovanje bi na Dinersicu provukli najvjerojatnije pa bi poslije postili do Uskrsa [:hihot]
2015 08 11
P.S. otvorila sam temu prije 20 min. [:jezik] Možda usput obaljam neke stvari. Ispričavam se [:sokiran]
2015 08 11
Pa odite onda u Budimpeštu. Nije preskupa, ok je, fina hrana i vino. I za to vam ne treba agencija da vas opelješi. Uzmite sobu u hostelu, imate i dvokrevetnih i to je to. Problem je u meni što čekam odgovore kao da moram, isto tako ih i dajem. [:jezik]
2015 08 11
Leti avionom, ima letova stvarno đabe samo treba piknut ranije.
2015 08 11
Razmišljala sam o Sarajevu, Budimpešti, Crnoj Gori, Italiji... U Parizu, Beču i Pragu sam bila, ali mogu opet [:smije]
2015 08 11
Rim predivno [:zaljubljen]
2015 08 11
Come stai, sve 5 [:jezik] Na poslu sam pa malo kaskam [:hihot] Mislite da redovne linije autobusa možda voze za Budimpeštu, Bratislavu i sl. a da se ne uzima cijeli paket sa smještajem i vodičem? I je li to onda isplativije? Što se avio karata tiče, eeee to! Ali treba čekati pravi tren, a meni to nekako uvijek izmigolji [:hihot]
2015 08 11
E super! Hvala ti puno na linku! Svakako ću uzeti u obzir [:zaljubljen]
2015 08 11
1 2 3