Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

mali zeko :)

uskoro dobivam malog zeku :) za prvu ruku imam mali kavez za zamorca medutim treba mi veci pa me zanima nudi li netko u zamjenu? ili mu mozda vise ne treba pa bi bio voljan pokloniti? [:smijesi] kupila bih ga ako netko nudi po povoljnoj cijeni..sumnjam da je ova tema dozvoljena, te obecajem da cu brzo ukloniti
2015 08 19
e da rijec je o patuljastom zeki, ostat ce mali, al nemogu ga drzati u kavezu dimenzija kutije za cipele
2015 08 19
nemoj ga ni pokušat držat u tome [:sokiran] niti dana , pa to je premalo za zeke..
2015 08 19
nemam drugo riješenje dok ne nabavim veci
2015 08 19
ja imam dva patuljasta, da svakako preporučam veči kavez.. ionako ako ćeš ga držat u kući, večinu vremena predpostavljam će biti slobodan :) makni kablove - toplo preporučam, moj zekan je moje pojeo [:zaljubljen]
2015 08 19
Ako imaš dvorište ili barem balkon sredi mu tamo nešto [:smijesi] .. Mislim da bi moj zekan umro od tuge da bude u nekom kaveziću.. Ne vole baš biti zatvoreni, čak znaju i grist rešetke pa si zeznuti zubiće [:tuzan]
2015 08 19
ovo ide u krivom smjeru hahah nisam zlostavljacica zivotinja [:hihot] znam kako se treba odnosit prema kunicima, a molila bih komentare vezane uz kavez, ako nekoga znate ili posjedujete i slicno [:smijesi]
2015 08 19
I drži ga na oku kad je "pušten", moj je jučer izgrizao pola velikog jastuka od kauča (ispunjeni spužvom), iskoristio priliku otvorene sobe dok smo mi bili zaokupljeni nečim drugim i gric.. ode pola jastuka u roku pola sata [:jezik]
2015 08 19
Sretno s kavezom ;) naći će se nešto
2015 08 19
Ogradica? Kao za djecu, pa ako imas dio balkona, ili cosak zida, imat ce vise prostora za kretanje a opet na oku.
2015 08 19
imam veliko dvoriste, nije problem za prvu ruku, al plasi me zima..zivim u kuci, hrpa kabela i zica i kavez mi je bas potreban :)
2015 08 19
mozda ako netko zna gdje se u osijeku moze kupit a da nije pet shop? mozda netko pravi doma i to?
2015 08 19
Za vas toboze zabrinute zeko je nenadano uletio. Kroz moj dom je prošlo tolko životinja da nemozete zamislit. Od psica,maci,ptica pa cak i lane. Znam s čim se bavim i šta radim. Očito se više ni pomoć dobrih ljudi nemože potražiti bez predrasuda. Malena poštedi me svojih komentara,nemaš pojma s čim se bavim i kakva sam osoba
2015 08 19
nadam se da ce tebe netko stavit u takvu kutiju...FUJ...gade mi se ovakvi...nebi ti ni bicikl dala na čuvanje vidi se zašto su životinje PROŠLE kroz dom...kakva si prema njima...užas... istina boli...bolesnice i zlostavljačice...fuuuuujj!!!!
2015 08 19
Posredite me komentara ako nisu vezani za nabavku kaveza
2015 08 19
1 2 3 4