Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

ucitavanje slika

jel samo ja imam taj problem ili i vama cure danas steka ucitavanje slika [:frustriran] [:frustriran] vec vise od sat vremena cekam pa nikako da ucita sliku [:place] [:place] [:vrti]
2013 03 23
smanji im pixele pa ce ti ici brze.....
2013 03 23
hvala, probat cu [:kesi]
2013 03 23
ja slike u porukama uopče ne mogu očitati na svom profilu imam 3 računala ni na jednom nemogu ,čak sam išla kod prijatelja ali nemože, ne mogu nikada u porukama ,znaći nije do računala ,mreže ,nego neznam do mog profila ili šta već?
2013 03 23
a ja čekam da se učita pola sata, kad ono treba smanjiti piksele [:zaljubljen] [:hihot]
2013 03 23
drago mi je ako sam pomogla [:hihot]
2013 03 23
@zeljka133 ja isto nemogu u porukama [:sokiran] pa tako ni u temama na forumu...nisam mogla na starom kompu, i nemogu ni na ovom novom [:sokiran]
2013 03 23
Cure nije problem ni u računalima ni u vezi ni u profilima.. Lijepo vam sa strane piše: Koristite .jpg, .gif ili .png slike, ne veće od 2MB. Slike oko 1,000 pixela su najprikladnije. slike koje skinete sa fotića su najčešće oko 2 500 piksela što je više od duplo, zato vam se i učitavaju dugo.. kad ih smanjite brzo se učitaju a kvaliteta nije bitno smanjena. isto vrijedi i za poruke.. i nije vam potreban ni photoshop ili neš sl. već u pregledniku slika imate opciju za smanjit sliku. [:smijesi]
2013 03 23
ja ne mogu učitat slike u porukama i forumu uopće mi neda tu opcijustisne dodavanje slika i stane sve
2013 03 24
Meni se sasvim lijepo učitavaju slike s fotića, nikad ih nisam smanjivala a prilicno su velike i uvijek ide odlicno..jedino forum i poruke ne...al za to cu ih probati smanjiti onda
2013 03 24
meni se na forumima lijepo ucitaju slike a kad zelim staviti sliku robice, nista i nista! ali onda sam smanjila piskelcice i ucitala :D
2013 03 24