Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Situacija s korisnicom

I da napomenem, možda i nije važno, ali korisnica ima jednu povratnu i to negativnu u kojoj je se optužuje da ima neke lažne profile.
2015 09 04
Bok cure :) Ovako, danas sam obavila primopredaju. Prodala sam veliku torbu i košulju. Torbu sam prodavala za 130, a košulju za 70, međutim spustila sam cijenu na 150kn za oboje. Dogovorimo se za primopredaju, sve super. Pošaljem poruku da sam na dogovorenom mjestu za par minuta, međutim korisnica javlja da je zaboravila da se danas trebamo naći, mislila je da je to u petak (unatoč tome što smo se čule dan ranije i rekle da se nalazimo sutra, tj.danas, jel). Kaže dovest će je mama. Čekam ih 20ak minuta. Dolaze, predajem robu, ni ne pogledaju. Sada mi se javlja da bi vratila torbu jer je oštećena, a nedostaci su bili naznačeni u oglasu. Koji sam nažalost obrisala jer smo obavile primopredaju, nije se odmah javila da nešto ne valja i podrazumijevam da je sve u redu. Što sada da radim? Ne želim obaviti povrat jer mislim da nije moja krivnja, osobito jer se radi o primopredaji gdje se roba može odmah pogledati. to one nisu učinile, nisu ni pogledale. Jesam li u krivu?
2015 09 04
Mislim da nije tvoja krivica, ipak se radilo o primopredaji ... koji je uopce smisao primopredaje ako se predmet ni ne pogleda [:sokiran] I nemoj ubuduce brisati oglas prije nego dobis povratnu informaciju.. Ja uvijek stavim :prodano: i pricekam par dana, cisto ako bude problema da je oglas jos tu [:smijesi]
2015 09 04
To je bit primopredaje da na licu mjesta pregleda robu. Ako si sve imala i opisano u oglasu, znači da je bila upoznata sa stanjem artikla. Nije tvoja krivica.
2015 09 04
ja volim primopredaje jer kupac moze vidjet sto kupuje. ko joj je kriv. kaj ima 14-15g '?
2015 09 04
ako je istina da su sva ostecenja bila poslikana i opisana nije tvoja krivica i nisi duzna nista.. bar ja tako mislim problem je ako nisi sve navela i poslikala
2015 09 04
takoder ne ide ti u prilog sto si obrisala oglas [:sokiran]
2015 09 04
Ejjjj tockadvotocka :) Nedostaci su bili naznaceni na oglasu, tako da ona svojom kupnjom je pristala i na te nedostatke. Trebala je i pregledati torbicu na primopredaju, za svaki slucaj (bar bi ja tako napravila). I ja ostavim oglas sa naznakom prodano neko vrijeme, dok se ne cujem sa kupcem i vidim dal je sve ok, jer nazalost ima i onih cura koje ce to iskoristiti i reci da nije bilo naznaceno u oglasu ili nesto krivo napisano a uopce nije tako [:tuzan] .
2015 09 04
Nije mi cudo za nju vec za mamu, mislim kak se mama nije sjetila da pregleda robu [:kesi] po ovome nisi duzna povrat ali ako mala vec ima neg komentar o sl situaciji budi spremna da ce ti zaljepiti negativnu bez imalo griznje savjesti,u svakom slucaju nisi trebala obrisati oglas..
2015 09 04
Točko, jel to ona crna stradivarius torba u pitanju?
2015 09 04