Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

prijedlozi za štikle,nakit i torbicu

cure, haljina je za svadbu krajem 10.mj može prijedlozi kakve štikle, nakit i torbica bi trebala biti :)) [slika:c2bf0871-d71f-427e-ab00-a16eb6e4b2e5]
2015 09 14
bijela torbica i štikle
2015 09 14
Sandale: crne, i to one samo s remenčićem preko prstiju, a zatvorene iza na peti. Clutch: tirkizna ili zlatna ili kombinacija. I zlatna ogrlica. [:smijesi]
2015 09 14
ima kod mene haljinica, ako se odlučiš nabavim ti nakit torbici i cipele sve u kompletu
2015 09 14
Ajme, haljina je koma, mislim nije mi za svadbu.
2015 09 14
ni meni ovo nije za svadbu. [:sokiran] pogotovo ne krajem 10.mjeseca.. ovo mi je nekako za ljeto više.
2015 09 14
Joj i ja sam pecala tu haljinu, ali je vec bila rezervirana. Ma sako gore a ako si plesacica, bit ce ti odlicno. Ako ce biti hladno bolje nosi kaput a ispod neki pulover kraci, vestu na kopcanje, da ti nije hladno. Crveni remen i crvene stikle, torbica kombinacija crveno-crna... Ogrlica zlatna ili srebrna.
2015 09 14
haljina je puno ljepsa uzivo...prvo sam mislila da nece biti za svadbu,ali realno gledajuci danas se rijetko tko oblaci bas bas svecano... gornji dio je tamnoplavi,ovo dole sve je crno...vise mi ide srebrni nakit nekako,a sad nezz crvena ili tamnplava torbica i takve stikle...
2015 09 14
crne stiletto štikle, imam ih i ja za prodaju, haha nakit : zlatni! nikako ogrlica, neke mini naušnice u stilu bisernih te tanka zlatna narukvica, poželjno i da se može staviti gore povrh podlaktice. može i srebro, ali nikako puno nakita jer su veće ove resice efektne same po sebi. torbica : beige, ali tamnija beige.
2015 09 26
uzmimo u obzir da štikle trebaju biti zatvorene jer je to ipak kraj 10.mj i da sam možda za sitne srebrne detalje šta se tiče nakita, baš to šta ste napisali :)
2015 09 27