Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Donacije za izbjeglice... Ima li tko konkretne informacije?

Ma naši se ljudi ne mogu dogovorit sa vjeronaukom u školi, i oko toga je problem,a kamoli ovo..Teško je shvatit nekima da su ideje jedno, a život drugo....
2015 09 18
Bolje da je dezinformacija nego da nije...
2015 09 18
Svaka država može posložiti svoje zakone i natjerati na prilagodbe,naravno,bez kršenja osnovnih vjerskih sloboda i ljudskog dostojanstva,jer će dosadašnji zakoni biti prelibelarni ako zemlje žele imati svoj osnovni nacionalni identitet i ako žele zadržati sadašnje stanje.Po meni bi svi vjernici svoju vjeru trebali držati u svojim kućama i crkvama,a izvan,naročito u državnim ustanovama ne petljati vjeru,Petljanje crkve u politiku ne donosi dobro nigdje.
2015 09 18
evo jos jedne dezinformacija je i kad novinari kazu puno je zena, djeca, invalida, a slike i brojke govore nesto sasvim drugo
2015 09 18
Nina,to mogu znati samo oni koji su bili na licu mjesta,inače je sve u oku promatrača ili fotoparata.Ovisi koga fotkaš.A bilo bi mi logično da je tako,jer je put izuzetno opasan i naporan i muški su tu da se prvi snađu i "prokrče" put za žene i djecu.
2015 09 18
New, slažem se s ovim..baš si dobro rekla..BTw meni ispit za par dana a ja tu na forumu a knjiga čami na stolu...ajme idem učit Nadam se što boljem razvoju ove situacije, ako je to ikako moguće
2015 09 18
E da, za prvi val od njih 1000 i nešto je izašla statistika da je od toga oko 800 muškaraca..dalje ne znam,a li ako je takav omjer svo vrijeme.............
2015 09 18
onaj tko se ne informira ne moze ni znati. Informacija je znanje. slazem se s dijelom koji si rekla "prokrče" put za zene i djecu
2015 09 18
nina ako postoji statistika onda je nebitno što je na tv-u..nisam naišla dalje na taj podatak osim ukupnog broja..ako znaš daj napiši, a ako se zna, onda nema ni dileme koliko koga ima..Jedino je po meni , mislim svaka čast muškima, ali mislim da bi trebalo prvo zbrinut žene i djecu
2015 09 18
Pozdrav,curke,idem malo u vrt,razbistrit mozak,mene sve ovo jako potresa i čini mi se da će nam se dogodit velike promjene puno prije nego smo se nadali.Ovi jadni ljudi su najmanje krivi za to ,makar će biti jedni od uzroka drastičnih promjena kao posljedica svega ,ne bih im bila nizašto u koži.
2015 09 18
New, također, al ne u vrt, već za drugim stvarima....i nadam se najboljem koliko dobro može izaći iz trenutnog...Ekipa pozz i čujemo se
2015 09 18
Još,samo,Majo,pa i naši muškarci su išli prvi van,da se snađu,nađu posao pa onda po žene.A ovi plutajući čamci ,koliki su se prevrnuli i sav taj put je do bola naporan i opasan za žene s djecom,bez muževa,a nisu svi mogli platiti zelenašima za prijevoz cijelih obitelji tak da ima puno razloga zašto ima više muških.A,znate,meni je žao i tih mladih dečki,imam i sina i nećake njihovih godina.
2015 09 18
Ma znam, al kako je sad tim ženama i djeci samima...ma užas...Ja osobno ne bi razdvajala obitelj, idemo il ne idemo, ovako se može dogodit da jedni prođu, drugi ostanu..što onda.. Ili se ne mogu nać više u kaosu?? Ne znam
2015 09 18
1 2 ... 8 9 10