Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Donacije za izbjeglice... Ima li tko konkretne informacije?

Sami su krivi za to,ponavljam po stoti put,"ak si u Rimu,ponašaj se ko Rimljanin",dakle sve takve kojima smeta,pitati "jel ti smeta?",ako kaže da,na avion i prvi aerodrom njegove domicilne države na koju može sletjeti avion,kao i bilo kakav zločin,ne u udobne Skandinavske zatvore nego deportacija i sl.
2015 09 18
naravno da ne mogu generalizirati, al ta statistika postoji. sto se tice integracije, ne vjerujem da je to moguce, kad netko nece onda nece. Ionako je eu uz ameriku za njih uzrok krvoprolica U njihovim domovinama tako da ne vjerujem u njihovu zelju za integracijom.
2015 09 18
Cure,a kakva sudbina čeka te koji zatraže azil u Hrvatskoj kad nema posla ni za domaće ljude,mislim da je to glavni razlog što ne žele ostati.
2015 09 18
Nina,ima rješenje za te koji se ne žele,a mogu, integrirati, ...prvi avionski let natrag.Samo bi ovi morali malo promijeniti zakone,pa zašto ne ako ih to ugrožava.Mi imamo problem s populacijom Roma tkđ. zato što se nikad nitko nije kak treba posvetio njihovom problemu nego ih se je smirivalo i kupovalo glasove soc.pomoćima i dodacima za manjinu.A nemaju obvezu završavati ni osnovnu školu,mogu udavati maloljetne curice i sl.Kakvi vražji njihovi narodni običaji,ak imaš hrvatsko državljanstvo,moraju svi zakoni vrijediti i za tebe.Kad bi otac išao u zatvor (ko što je bilo u Jugi) ako dijete ne završi bar osnovnu ,išli bi i oni u školu i sl.A kad bi bili obrazovaniji ,lakše bi se uključivali u društvo,a ne stalno bili na margini i getoizirani.
2015 09 18
New ja se slažem, mene najviše plaši njihova nemogućnost i neželja prilagodbe..Da ti ljudi prihvate nas kad dođu ovdje i ponašaju se u skladu s našim zakonima, običajima i sl..ja bi ih zagrlila i dala im i sobu. Al oni nameću svoje želje, zakone, kulturu..mislim sorry, kao što New reče ajd ti odakle si i došao. I to vrijedi za sve..Ja da odem u tuđu zemlju prilagodila bih se, a svoje bi poštovala u svoja čeitri zida ako tako zahtjeva domaćin. Mislim u NJemačkoj ( ne znam jesu ukinuli ) motaju se po školama, zakukuljuju , ja bih to zabranila, jesi u našoj školi, lijepo budi po našim pravilima, ajde molim te...
2015 09 18
glavni razlog sto ne ostaju jer zele u razvijene zemlje s dobrom socijalkom u dzepu. ovi koji zatraze azil su u manjini ocito kad svi hrle u obecane zemlje. A sto ako ih te zemlje odbiju primiti. Kud ce onda? u svakom drustvu postoje manjine koje se drze zajedno,imaju drzavljanstvo ali isfuravaju svoje obicaje i getoiziraju se. neintegracija vec odavno postoji i nitko to ne smatra problemom. Tako i romi kao sto si navela. A od cega zive? ajd ti ne posalji dijete u skolu ili udaj maloljetnu kcer. dvostruka pravila. Al ova megalomanska brojka koja ulazi u eu i ne integrira se. Pa kad krenu dizat natalitet eu.
2015 09 18
Nina stanje je takvo, ali mislim da neitegracija nije nesmatrana problemom, samo nije premašila dovoljnu brojku da dođe u centar interesa, a bome moglo bi se to preko noći promjenit...
2015 09 18
Maja kak misliš "zakukuljuju" se?
2015 09 18
Ma zamotani dolaze po vjerkom običaju [:smijesi]
2015 09 18
Hrvatska je poslala 20 autobusa sa imigrantima na mađarsku granicu,a mađarska poslala vojsku....(javlja skynews)
2015 09 18
i ti bi to njima zabranila?? Prema zakonima, svatko ima pravo prakticirati svoju religiju. Zašto bi se ikome to branilo? Na kraju krajeva, ako ćemo tako, hvatska je sekularna država, nema meni šta netko onda nosit križ oko vrata. Strašno nešto! Ako žene to hoće nositi i to je prema njihovoj religije, slobodne su da se zamotaju. Opet, ako tebi to smeta, nemoj gledat.
2015 09 18
Slažem se sara ,no opet ne možeš doći na zapad i očekivati od mene da ja ljeti hodam u dugim rukavima jer "tebe"smeta "gola koža".. Isto tako ni mi ne trebamo očekivati od njih da se sad razgolite kad su došli k nama.I kod nas muslima koji prakticiraju vjeru tj.žene hodaju zamotane
2015 09 18
*muslimana
2015 09 18
E pa sad ce premasit brojku ako ovo sve nastavi i kako kaze baba vanga eu ce postat muslimanska zemlja. Nekako ne sumnjam u to. Migracije su okupacija teritorija ili se varam. Kad sam bila u njihovim zemljama, postivala sam obicaje, pokrivala sve, a oni ne bi uzelu kutiju pomoci sa crvenim krizem jer je kriz na njemu. Ne zanima me religija al uopce, postujem tude i to je to, al kad vidim dvostruka pravila, pozelim da sve religije nestanu.
2015 09 18
Sorry Sara, neke stvari bih zabranila..Kako se može zabranit svašta kada Ameri odluče da je u interesu državne sigurnosti.... Ako njima smeta moja majca kratkih rukava onda nemamo šta pričat dalje..Da smo u njih ja bih se zamotala ako je takvo pravilo u recimo određenim ustanovama..nije problem
2015 09 18
1 2 ... 6 7 8 9 10