Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Donacije za izbjeglice... Ima li tko konkretne informacije?

Mene samo smetaju komentari :fuj,smeće i sll kaj čitam po portalima .Oni ne žele ostati ovdje i njih jednosatavno treba odvesti do granice sa slovenijom i+kao što su ih srbi dovezli do naše granice.Jednostavno im omogućiti da što bezbolnije izađu iz hrvatske.
2015 09 17
Majo, ma nikakvi ti epiteti, to više govori o tim što tako pišu/ govore nego o izbjeglicama. ali mi ovdje ne govorimo o nekoj sitnoj brojci ljudi, pričamo o milijunu ili čak milijunima. Pa zatvorit će granice skroz i te zemlje u koje žele ići, a šta onda?
2015 09 17
Znam maJa, i osobno nisam protiv da im se pomogne, donira da ljudi imaju gdje prenoćit, da im nije hladno niti da su gladni, to je ljudski i to je jedna stvar, ali nekako se čini da stvari izmiču kontroli i da se baš vele njih neće pitat a ni mnoge druge gdje će i kako? Svaka država ima kvotu koju prima, a što s ostatkom??? Hoće počet zidovi nicat duž europe ? Strašno je to.. A i svi ti ljudi evo iskreno ako bi ih primila za stalno primila bi ih po uvjetima: U Rimu budi Rimljanin..ništa drugo..al tko zna što će biti
2015 09 17
Nasi ljudi kopaju po smecu a oni su zbrinuti,smjesteni u hotele iz kojih bacaju namjestaj jer ne zele ostati u Zg, zele gospoda u Njemacku. Zelim i ja u Njemacku [:znoji]
2015 09 17
pa to mi je najveći apsurd...neće oni u sloveniju, češku( da ih primaju, jel) i hrvatsku...to se ide u najbogatije zemlje s razlogom. Gle, ak ti je samo bitno da preživiš, bit će ti dobra i bosna, a ne odmah švedska. i onaj argument "bili smo i mi izbjeglice" ili "pa i mi idemo u druge zemlje raditi"...gle, da se nas milijun mobilizira odjednom i da dođemo odjednom njemačkoj na vrata i to još bez dokumenata, tak bi dobili cipelu u guzicu da bi nam je i unuci još osjetili.
2015 09 17
maJa2015 koliko ih po tvojoj procjeni treba proci do njemacke? tamo imaju neke svoje posjede ili ostavstinu? ili ce musti pare od drzave
2015 09 17
Uostalom, ne može ni Njemačka primit bezbroj ljudi..A ponašanje tim više uzevši u obzir situaciju u kojoj se nalaze je neprihvatljivo... Što očekivati kasnije, hoće se integrirati?? Još će ispast da se sve treba njima prilagodit. Možda je ovo malo zločesto, ali nisam sigurna da nije istinito, mene je strah.
2015 09 17
da sara tome se i ja čudim,jedan je izjavio kako želi u švedsku i ja bi u švedsku..no problem je kaj se radio o desecima tisuća ljudi koji dolaze i jednostavno nema humanog načina da ih se spriječi..
2015 09 17
Ja mislim da je najbolje da ih se proslijedi u Ameriku!!!!!
2015 09 17
sunshinenow dobro onda po tebi neka ostanu u hrvatskoj i "muzu pare od nas"?
2015 09 17
A naše izbjeglice su ispunjavali upitnike o željama gdje bi i kako? I za predjelo i smještaj??? Meni je to čudno, kad si u govnima šuti i nadaj se najboljem. Ako ideš iz najgoreg nemoš u gore, a ne moraš odmah u svilu i zlato.
2015 09 17
pa problem i je u tome sto se pametna madarska ogradila odmah, a mi cemo izvisit i svi ce ostat ovdje
2015 09 17
Da maJa toga se i bojimo...očito..da će ostat ovdje i da će ih doći još puunooooo više, ne samp ovdje već po cijeloj Europi i budimo realni, napravit će kaos
2015 09 17
mislim(nadam se) kako je to nemoguće jer ih ne možemo spriječiti.treba doslovno napraviti ono kaj su srbi,odvesti ih do granice sa slovenijom,pustiti preko hrvatske na ničiju zemlju i prepoustiti "problem" slovencima..
2015 09 17
manna0405 trenutno ne trebaju odjeću i hranu koju treba pripremati (nemaju gdje)... trebaju razne higijenske potrepštine (uloške, maramice, četkice i paste za zube, sapune, šampone i britvice za brijanje).....pelene i hranu za bebe.... a zadnje informacije su da će ih preusmjeriti na velesajam. ponekad me stvarno stid što se sve provuče pod imenom: čovjek.... [:tuzan]
2015 09 17
1 2 3 4 5 6 ... 10