Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Donacije za izbjeglice... Ima li tko konkretne informacije?

Di si to pročitala? nisam naišla na to, a pratim cijeli dan po portalima vijesti :D
2015 09 17
Na vijestima sada(nova tv).
2015 09 17
eeee... cure moje.... teta danka ima dovoljno godina da se jako dobro sjeća što su radile i naše izbjeglice i prognanici po hotelima i objektima gdje su bili smješteni.... sanjajući neku bolju budućnost [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan] ...pretužno je sve ovo..... @comestai je dala dobar komentar.... <3 [:poljubac]
2015 09 17
danka i comestai su napisale rečenice u kojima je sve rečeno [:poljubac] maJa2015 hvala [:poljubac]
2015 09 17
Mislim Danka svaka čast godinama, al nije uopće više pitanje dobronamjernosti ponajmanje osobne kao ni malog čovjeka..Da, ovo je pretužno, ali se dođaga. Al ako mi je žao čovjeka i kažem evo primam jednu obitelj na noćenje i hranu, a dođe 10 obitelji, sorry, imamo problem. Tu više nema nikakva čovječnost veze s ničim. Ima puno veze politika očito, samo ne znamo čija.. Što god mi rekla ovdje pametne il glupe, stare, mlade ili srednje ionako nije važno...al iskreno smetaju me ti kometari o davanju rješenja i sl..Nismo ovdje da damo rješenja niti smo mi uzrokovali problem, dijelimo mišljenja i razgovaramo.. Ne znam štopojednici misle da bi trebalo napraviti da bi mi ispali dobri, ja uopće ne kužim o čemu se priča? Ok, donirat potrepštine, smjestit ljude, proslijedit ih dalje..Primit ih u stan? Dat im posao? Kakoooo???????
2015 09 17
Nažalost "naši pametni" političari lupe i ostanu živi.Primjer Bandić :svaka zg obitelj bi trebala primiti jednu obitelj izbjeglica.
2015 09 17
Izbjeglice ne dobivaju kuće na korištenje ni ništa, usporedba mi je jasna u jednu ruku, u drugu ruku mi je malo, onako, uskogrudna. Azilanti su kod nas u prenamijenjenom hotelu, ne žive u luksuzu. Da, situacija je takva kakva je, zato ne bismo trebali pretjerivati sa trošenjem. Da, pomoći ćemo u granicama naših mogućnosti. A za izbjeglice dolazi novčana pomoć do EU, tako da s time neće biti problema.
2015 09 17
Da to je rekao i "Brisel" ,slovenija postavila granicu prema hr,a ovi rekli kako možemo očekivati eventualno pomoć u novcima od eu,ali da imigrante ne puštamo dalje.U pravilu su ih grci trebali zadržati jer su oni prva eu zemlja u koju su ušli,a ne mi.
2015 09 17
Sad je to već potencijalni problem. Oni hoće dalje, nitko ih neće i ne smiju dalje. Kao što sam napisala pred par postova, moje predviđanje je da se i naša granica u određeno vrijeme zatvara, pogotovo ako ih slovenci prestanu primati ili ih odbiju.
2015 09 17
Ja Sara samo hoću reći, želje su jedno, mogućnosti drugo..i to je to..Da imamo imali bi, kako nemamo moramo se snaći koliko možemo...pa se to odnosi i na izbjeglice isto.. A izbjeglice ako ostanu tu i onaj broj koji ostane tu neće biti vječno smješteni u hotelima..ljudi trebaju živjet kao i svi drugi, neće vegetirat po prenamjenjenim objektima..zato i bježe u bolji život Činjenica je da nije nitko ovo očekivao..I sad su ljudi gladni i žedni , umorni, iscpljeni a bome i ljuti, pa normalno da jesu kad je nastao već kaos i stvar izmiče kontroli...a bit će i gore. A pitaju neki jel blizu Njemačka???
2015 09 17
Da, želje jedno, mogućnosti drugo. zato i kažem da treba paziti sa svime time...svi bi mi rado pomogli i pustili ih ne znam koji broj i kroz hrv i da ostanu, ali možemo li to, jako teško. Iskreno, radije bih da nakon određenog broja zatvorimo granice pa da ispadnemo nehumani, nego da se slučajno upustimo u nešto što nećemo moći kontrolirati. Iako sam uvijek za ljudska prava i pomaganje, ovo je jedna situacija gdje ću se nekako opredijeliti za "bolje spriječiti nego liječiti"... U turskoj ih im još milijun, ljudi! Milijun! S time da svaki dan stižu novi.
2015 09 17
Mene više brine kako zatvoriti granice?Ako dođe još toliko ljudi odjednom ne može se spriječiti ..
2015 09 17
maJa, eto nagori je realitet..Rekoh, rekli pomoć dvome, došlo 20, a kreveta dva????Što sada.. Osobno sam protiv bilo kakvog nasilja, ali kako rješiti ovo mislim da ne znaju ni oni na vrhu..
2015 09 17
Ha ono, isto kao i mađari...žice, zidovi, vojske i neću dalje ni nabrajati jer vam je jasno na šta ciljam. Dijalogom teško da ćemo ih uspjeti odvratiti od nas, osim da im ponudimo alternativni put koji trenutno ne postoji.
2015 09 17
Ništa, ajmo gledat Big brother, to je najpametnije..
2015 09 17
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10