Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

ormariiiiiiiiiii veličina

Curke, koliki su vaši ormari (dužina)? Sastoje li se od šipke ili imate više polica? Naime, muž i ja tražimo ormar, selimo u novi stan i razmišljamo da damo napraviti klizni 3,5 m x 2,5 m. Hoće li to biti dovoljno za dva šopingoholičara? [:smije] Preporuka je šipke ili?
2015 09 24
Šipke+police! [:smije] Al ozbiljno mislim...treba i jedno..i drugo. Ja imam kombinaciju..i super mi je..da je samo jedno..poludila bih! [:smije]
2015 09 24
Ja imam takav veliki klizni preko pola zida, mislim da su dimenzije tu negdje [:smijesi] U sredini ima prostor sa šipkom oko metar širine, okolo su s obje strane police. Iskreno, najradije bih izbacila tu šipku i stavila police jer mi se ovako samo stvara nered. Sve ovisi o tome što nosiš i što ti treba - meni osobno ništa ne visi jer ne nosim robu koja baš mora visjeti pa sam taj dio ormara počela puniti kutijama s nepotrebnim stvarima, elektronikom i materijalima za posao. Zato kažem da bi bilo bolje da nemam šipku [:vrti] Meni bi realno trebao još veći ormar jer problem nastane kad se mijenja sezona i iritira me kad prebacujem zimsko na niže police, a ljetno na više i tako stalno. Najsretnija bih bila da imam jedan ormar samo za zimske stvari i drugi samo za ljetne [:hihot]
2015 09 24
Znači bolje je bez šipke? Ja imam dosta sakoa i košulja koje držim na šipki. Dragi isto. Ali opet mislim da će mi faliti i police. A veličina bi trebala zadovoljiti?
2015 09 24
Isto imam jakni, kosulja, haljinica..koje mi vise..i sipka mi je potrebna..traperice..majice..i sl.su na policama..tako da mi je neophodna ta kombinacija..
2015 09 24
Pardon kako bi bez šipke držala u ormaru jakne, košulje, suknje haljine [:sokiran] ?! U ormaru te visine ja bih stavila šipku na dva nivoa, jednu iznad druge - onu gornju si onda spuštaš prema potrebi posebnim mehanizmom, skroz praktično i funkcionalno - npr. pri promjeni sezona na gornju šipku stavljaš ono što se ne nosi trenutno. Ja imam 4m ormara, 3m sa šipkom i metar polica i na žalost ne mogu izvesti to rješenje sa šipkom u dva nivoa jer mi je soba u visokom potkrovlju, pod kosinom [:tuzan]
2015 09 24
Osobno ne nosim košulje, sakoe ni išta slično što treba objesiti. Nemam čak ni glačalo, što vam sve govori o tipu odjeće koji nosim [:smijesi] Meni je to prazan prostor koji sam zatrpala kutijama i raznim stvarima da se iskoristi. Zato i kažem da šipke i police ovise o tome što nosiš. Nekome nešto odgovara.
2015 09 24
Kombinacija sipke i polica. Ja imam u dijelu gdje je sipka malo mjesta za ladicar za donji ves i carape, remene.
2015 09 24
moj je 4m dugacak i skoro do stropa, klizni, 6 krila pa opet imam komodu pretrpanu [:smije] jao kad decko i ja budemo kupovali trebat ce nam dvA
2015 09 24
I šipke i police. Imam 7 krila pa nekad mi se čini kao malo [:smije] [:sramezljiv]
2015 09 24
[:smije] Više polica svakako. [:smijesi]
2015 09 24
Ja imam gornju sipku na mehanizam za spustanje, ispod sipku za hlace (izvlacnu), izmedju njih ladice, a sa strane police. Tako i dragi i ja i super funkcionira. [:smijesi]
2015 09 24
E, ja bi opet više šipki. Jer imam hrpu haljina i suknji. Dečko i ja smo preselili na stan i ormar koji imamo me jako živcira :D Imamo pola metra šipku svako i to je i njemu i meni malo. On ima hrpu košulja koje su nagurane i tako nagurane se nagužvaju u ormaru. Ja u tom ormaru držim haljine, suknje su mi u platnenom ormaru jer ne stanu u ovaj, a jakne i kapute držimo u trećem ormaru. Da idem raditi novi ormar, bio bi vjerojatno klizni - imao bi dosta šipki, i dosta polica, i dvije veće ladice. [:hihot]
2015 09 24