Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

štrajk prosvjete

inace o ovakvim stvarima ne pisem... niti vodim javne rasprave,ali... ribić kaze-strajkat cemo do boica ako treba! sanja sprem-ovo je strajk iz osvete! dali itko razmislja o vasoj i nasoj djeci? ko se tu kome osvecuje? meni je ovo postalo strasno [:boji]
2015 09 30
i meni [:sokiran]
2015 09 30
Ma joj, jadna djeca.. moj odlazi u školu ali nitko niš ne zna.. a najbolje mi je što niti ravnateljica ne zna jel ima ili nema škole, dal da djeca idu doma ili da ostanu.. neki profesori štrajkaju neki ne..pa ajd ti sada znaj.. :) katastrofa..
2015 09 30
sinoc na dnevniku su rekli strajk,jutros upalim tv na dobro jutro reportaza iz rijeke strajkasi izlaze vecim djelom iz strajka,skole pocinju raditit,zovem skolu-nema nastave ma gdi su rekli da ima?
2015 09 30
moja mala prvasica je u ponedjeljak skoro zaplakala jer starjkaju a od susjede mala pita jel moze ona strajkat kad joj se nejde?
2015 09 30
bez brige, ničija djeca neće biti zakinuta za ništa, sve će se to nadoknaditi.. učitelji tim postupkom rade samo sebi dupli posao. ali stvar je principa. traži se pišljivih 200 kuna povišice. 200 kuna! za sve se ima, ali za učitelje ne, ljude koji rade krvav posao iako se to zanimanje jaako podcjenjuje i to je "posao koji svatko može raditi". podržavam štrajk u potpunosti!
2015 09 30
Sram vas bilo. Djeca pate?? Na koji način pate djeca? Vi pojma nemate kakav je to posao. Po cijele dane čitam kako učitelji rade 25 sat tjedno, vikendi slobodni, dva mjeseca praznika ljeti... pa kaj vam je?? [:frustriran] PODRŽAVAM štrajk, pa neka bude do Božić, učitelji će to sve nadoknaditi. Ima se za političare, službeni mobiteli, službeni auti s gorivom do vrha, još i putne troškove dobivaju, za učitelje (koji vam oblikuju djecu od početka za daljnji život) za njih se nema pišljivih 200kn više na mizernu plaću. [:ljut] [:ljut] [:ljut]
2015 09 30
Ne dajem niti malo podrske prosvjetarima. Kakva povisica? Postujem svaki posao, ali nemaju se sta zaliti. Radno vrijeme im je odlicno. O godisnjem odmoru da i ne pricam, putovanja su im placena + dnevnice. Policajci imaju katastrofa place pa sute. Oni nisu bitni i ne rade krvav posao? Ja kao pripravnik radim pa sam pod stresom i odgovorna sam za ono sto radim. To nije nikakav razlog. Moze ih samo sram, pokraj toliko nezaposlenih, strajkati. [:pospan]
2015 09 30
Nemam djecu, ali da imam redovito bih ih slala u skolu, a subotama kada budu nadoknade ne bi isli.
2015 09 30
jadna djeca će subotom i za praznike morat ići u školu jer svake godine učitelji štrajkaju, da je to od jučer nego tako je već 20 godina iz godine u godinu uvijek isto [:jezik]
2015 09 30
mateja jel to ok da djeca subote i praznike kasnije provedu na nastavi? nama je subota jedini dan u tjednu kada smo svi cetri doma i mozemo otic na izlet i biti zajedno zasto bi onda to vrijeme bila u skoli? zbog toga kako sprem kaze osvete
2015 09 30
a ovo; Sram vas bilo. Djeca pate?? Na koji način pate djeca? Vi pojma nemate kakav je to posao. Po cijele dane čitam kako učitelji rade 25 sat tjedno, vikendi slobodni, dva mjeseca praznika ljeti... pa kaj vam je?? frustriran PODRŽAVAM štrajk, pa neka bude do Božić, učitelji će to sve nadoknaditi. Ima se za političare, službeni mobiteli, službeni auti s gorivom do vrha, još i putne troškove dobivaju, za učitelje (koji vam oblikuju djecu od početka za daljnji život) za njih se nema pišljivih 200kn više na mizernu plaću. ljut ljut ljut djeca nemaju veze s politicarimai vi ste im duzni prenjet znanje i ne ovakvu poruku
2015 09 30
dužni smo biti plaćeni za isto, hvala na pitanju.
2015 09 30
ali vi jeste placeni,placa vam dode svaki mjesec?ili?
2015 09 30
ja sam za to da vam daju povisicu i nek imate place 10 000 kn ali ne na ovakav nacin i jos cete dobiti i placu za strajk
2015 09 30
1 2 3 4 5 ... 6