Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

štrajk prosvjete

a zašto se ne štrajka kad djeca imaju praznike?
2015 09 30
treba završit neki tehnički fakultet očito [:smije]
2015 09 30
Koliko gnjeva i nezadovoljstva kod većine ima..ježim se ovog novog vala "pametnih roditelja" koji se miješaju doktorima, nastavnicima, pravnicima, socijalnim radnicima i sl. u posao..ne liječite svoje frustracije na forumima, problem je samo i jedino u vama..
2015 09 30
Strajk u vrijeme praznika nema smisla ....
2015 09 30
diplomirani ekonomist, magistra sam po struci..na poslu sam pod stresom po cijele dane..godišnji imamo kad vlasnik procijeni da će otići na kolektivni..za plaću se tresemo cijeli mjesec..svaki dan se desi rečenica tipa " da išta znate imali bi te svoj vlastiti biznis.. to slušam i ja u kancelarijii i radnici u proizvodnji.. i nikome ne pada na pamet da traži i izvoljeva neka svoja prava.. ako ti nije dobro traži dalje.. i mnogi to i učine.. da ne spomenem da su plaće niže i za 1000 i 1500 kn od vaših.. to je realnost u kojoj živi privatni sektor.. po ćemu ste vi drugačiji..tražiti nešto pred izbore je totalno podlo... ali uspoređivati se sa doktorima mi je nonsens..ako vi mislite da trebate imati više od recimo šumara jer nema Visoke škole.. po kojoj to formuli trebate dobiti istu povišicu kao i doktori.. samo zato što su iz iste kase, kažu... jeli vi učeni ljudi znate koliko se školuje jedan vrhunski kirurg.. .i koliko je on potreban da bi mladi doktori stasali uz njega.. da sutra ode profesorica iz nekog predmeta u mirovinu.. druga je zamjeni u roku od dva tjedna bez ikakvog problema.. eto ne podržavam štrajk i bavim se mišlju da svoju djecu nedam subotom u školu.. i djeca imaju svoja prava a jedno od njih je pravo na ODMOR
2015 10 01
Drage prosvjetarke ovdje na temi, mozda nismo radile vas posao,ali smo svi (vise manje) isli u skolu i znamo jako dobro sto se i kako radi. Bilo bi dobro da ima samo kukolja u zitu kako kazete, ali iz iskustva tvrdim da su vecina neradnici, nedovoljno sposobni, kompleksasi ili nesto trece ili cak sve navedeno i puno vise. Kroz skolovanje sam upoznala svega 6 pravih ucitelja, profesora kojima bih svijet na dlanu pruzila da mogu. Ali dok ne bude takvih bar 80 posto velike su vam i ove place za obavljen posao. O prof. na fakultetima da ne pricam. Slazem se da djecu trebaju prvenstveno odgajati roditelji, ali i skola je odgojno obrazovna ustanova tako da.... isto tako djeca provedu pola dana u skoli valjda bi bilo u redu da neke manire i socijalizaciju pokupe i tamo
2015 10 01
I jos sto se tice necije strucne spreme, svatko se obrazuje radi sebe prvenstveno, ne znaci ako netko ima diplomu ili je obrazovan, da ce odraditi svoj posao kvalitetno. Tako da ni ne treba biti placen po spremi vec po ucinku i odradenim satima.
2015 10 01
Isto tako, vremena su drugacija i djeca su drugacija. Ova danasnja djeca ( a i roditelji) uf.... ne bih vam bila u kozi. To vam priznajem Ali nikako se ne slazem da bi ucitelji trebali biti autoriteti, to treba zaraditi kod djece, kao i roditelj,ili bilo tko. Ali djeca bi trebala imati postovanja prema ucitelju, jednako kao prema svakome, ako nista drugo iz razloga sto je "stariji" Medutim i toga je sve manje nazalost. Tu vjerujem da im je tesko odraditi svoj posao kako spada ako je razred coporativno neodgojen
2015 10 01
I na kraju, definitivno svoje dijete ne bih slala na nadoknadu. Vi ispunite ono sto morate prvo pa onda strajkajte. Drugo bi bilo da ste ostali neisplaceni za svoj rade, ovako... Ni ja nikada nisam isla ni pod cijenu neopravdanih, nisam nista propustila niti su oni koji su isli uspjeli bilo sto nauciti ili nadoknaditi. Nisu nicija prenemaganja gospodar necijeg vremena ili rasporeda.
2015 10 01
Norili baš u tome je problem, što pola države 'ne pada na pamet da traži i izvoljeva neka svoja prava'. Da ih malo više od nas traži i da stanemo jedni uz druge umjesto da se napadamo možda bi nam bilo drugačije.
2015 10 01
1 2 ... 4 5 6