Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Lidl - kožne čizmice od 169 kn

Da li je netko danas kupio niske crne kožne čizme gležnjače u Lidlu? (U ponudi su bila 3 modela, sive, crne s zakovicama i crne gležnjače koje mene zanimaju) Danas mi je stigao newsletter i bila je to ljubav na prvi pogled s moje strane. Odmah sam odjurila tamo.... na ništa..... sve nestalo..... Pa me samo zanima, da li ih je netko vidio, kupio, KAKVE SU?
2015 10 07
Ako ti je danas stigao letak onda jos nisu u ducanu, jesi gledala datum kad bi trebale doci?
2015 10 07
Ja sam isto tako lovila jednu haljinu u Lidlu, nije je bilo, rasprodala se, a tri dana poslije im je opet stiglo sa zalihe.. Želim ti reći, pokušavaj vidjeti idućih nekoliko dana, možda će nadopunjavati ponuđeno, događa se da dan-dva malo zafali nekog artikla ali će doći. [:zaljubljen]
2015 10 07
cesto znaju ljudi i uzet pa vratit ako ne odgovara velicina...pa se kroz koji dan pojave artikli :)
2015 10 07
Coccolina, nije mi stigao letak nego sam dobila na mail tu ponudu TEK DANAS i svidjele su mi se čizme sa slike koje je poslala zEEkaY i to ove niske.
2015 10 07
Ma čisto me zanimalo kakve su uživo, zato sam i postavila upit... [:smije] Pogledati ću slijedećih dana Uljeshura, ali sumnjam da će se pojaviti [:jezik]
2015 10 07
Zoves na onaj njihov 0800 broj i oni ti ih nabave. Tako sam ja mami jednom zvala za indukcijsku plocu za kuhanje koja je bila rasprodana u nasem Lidlu.
2015 10 07
Hvala na savjetu MarinaZulim. Probati ću. Sutra, jer sam upravo vidjela da rade do 19 sati na tom broju...
2015 10 07