Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Kojim praskom perete ...?

Drage cure...zanima me kojim praskom perete bijelo rublje? Ja sam jako dugo vremena bila (jos jesam) vjerna Arielu al mi se cini da su se [:vrti] pokvarili,ova zadnja kupnja ,pranje sa njim odjeca nije vise tako bijela i bas me to ljuti!!! Jako pazim kako i sto perem i stvarno cuvam odjecu i volim da je bijelo bijelo a ne sivo Inace saren perem sa tekucim a samo bijeli sa Arielom....kojim praskom perete bijelu robu? Stavljate li nesto jos dodatno za izbjeljivanje? I znate li kako skinuti to sivilo :-( [:tuzan]
2015 10 19
Era iz Konzuma. Pere sve, a cijena vise nego povoljna :)
2015 10 19
Persil kapsule koristim
2015 10 19
Fak mi je zakon! od tekućih Perwol i Woolite, ne vidim neku razliku..A za mrlje Blink!!
2015 10 19
Fax, ne fak [:hihot]
2015 10 19
Persil oduvijek. [:smijesi] Bijelo ostaje bijelo
2015 10 19
Hm..sve ovisi i o vrsti vode.. meni je bio ariel savrsen godinama sve dok se nisam preselila...isto pakiranje,ista masina,isti nacin pranja a vise nije isti rezultat.. sada mi nekako persil najbolje odgovara za bijeli ves.. mada mi nekad i bioaktiv posluzi dok nema love za skuplje [:smijesi]
2015 10 19
Persil ali iz Mullera [:smijesi]
2015 10 19
DASH [:smije] [:smije] [:smije]
2015 10 19
Od skupljih meni je najbolji Persil, a od jeftinih Rubel
2015 10 19
jednom probala s nekim žnj (kupila u lidlu) i nikad,nikad više [:vrti] ariel ili persil
2015 10 19
Persil isključivo za bijeli veš,za šareno mi nije toliko bitno kakav je prašak iako ima nekih koje izbjegavam a za skidanje fleka Vanish i to samo direktno na fleku.A za izbjeljivanje ne koristim ništa jer sam prezadovoljna sa bjelim vešom.
2015 10 19
Mene sad ovo zadnje pakiranje ubija u pojam ,stvarno su se pokvarili i sad nakon tako pzno vremena neznam koji drugi da uzmem...a vidim da skoro sve koristite različito
2015 10 19
Ariel je meni najbolji [:zaljubljen] [:smijesi]
2015 10 19
Najviše je hvalospjeva odnio Persil, pa pokušaj s njim. Također preporučam Muller za kupnju istog. [:zaljubljen]
2015 10 19
1 2 3