Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Najbolji muski parfem

Da je muzevan, jak, sexy, da ne mirisi po starim babama... Kakav je Paco Rabanne One Million ?
2015 11 24
Ja sam ga kupila svom dečku, jak i pristaje svima, meni je on odličan i sexy..
2015 11 24
Antonio Banderas, The secret isto mirisi a 50ml je oko 100tinjak kuna
2015 11 24
Moja tri favorita su Chanel Allure Sport za ljeto te YSL Body Kouros i Chanel Blue za zimu. Tri najbolja muška mirisa ikad, meni bolji od ijednog ženskog parfema. Blue čak redovito kradem dečku. :D
2015 11 24
kakav je taj chanel blue? jel postojan?
2015 11 24
Slažem se sa ovim kraljice, ysl opcenito ima odlične a kvalitete parfeme, vrijede svake lipe..
2015 11 24
cure a kakav je Dolce&Gabbana Light Blue
2015 11 24
Najbolje ti je da trknes do dm-a ili mullera i pomirisis ih, i onda kreni u on line kupnju..
2015 11 24
Ajoj, strahovito sam loša u opisivanju mirisa, no meni je savršen. Nije preslatkast, nije voćni definitivno, nema takvih nota, prije bih rekla da su dosta drvenaste i mošusne. Postojan je itekako, i na mojoj i na dečkovoj koži se osjeti cijeli dan (radi se od EDP verziji, nisam sigurna postoji li uopće EDT no da naglasim). :)
2015 11 24
Odlican, super izbor :) Jos preporucam Invictus, Boss Botled i B.Banani Pure man od povoljnijih. Vrlo vjerojatno tko voli Million da ce i ostale zavoljeti :)
2015 11 24
Versace Eros, decku operem majicu, parfem se jos uvijek osjeti... Meni najbolji muski parfem :)
2015 11 24
Body Kouros je takodjer odlican i veca kolicina,slazem se sa Queen. On je za mlade ali prolazi i za gospodu, dok ostali koje sam navela su mi bas za mladje muskarce.
2015 11 24
sad vise neznam koji je bolji od Bleu de chanel ili Paco Rabanne One Million ili Dolce&Gabbana Light Blue?
2015 11 24
Armani code
2015 11 24
Draga, Million uzmi :) Probaj ih u Mulleru, probaj i Invictus Pacco R. Ako kupujes u trg.kod nas onaj.koji kupis trazi tester ili nek ti dobro pospricaju papiric da decko proba. ako slucajno ne odg.da mijenja.
2015 11 24
1 2