Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Udaja i sr*nja s dokumentima

Eto kako veli naslov imam situaciju s dokumentima pa ako ima koja dobra duša ovdje da zna nešto o tome neka me prosvijetli [:ljut] Naime rezervirala sam avionsku kartu na djevojačko prezime (putovnica) prije par mjeseci jer eto ja budala se uopće nisam sjetila da ću se u međuvremenu udati! Očito sam ozbiljno shvatila onu "imaš vremena pobjeći" Imam zakonski rok za promijeniti dokumente i to ću odmah odraditi u ponedjeljak. Sada ne znam da li mi je pametno mijenjati i putovnicu jer ću morati mijenjati i avio kartu (+100eura),ili jednostavno mogu dati putovnicu s djevojačkim prezimenom koja je usput valjana i osobnu s novim prezimenom zajedno s vjenčanim listom kao dokaz da sam to ja! Nadam se me je netko skužija i pomoć mi riješit zapetljanu priču [:smije]
2015 11 27
ja išla sa putovnicom sa djevojačkim prezimenom, ne treba ti osobna u tom slučaju, al si kopiraš vjenčani i nosiš za svaki slučaj
2015 11 27
Možda ja ne razumijem, ali - zašto bi davala istovremeno i putovnicu i osobnu s vjenčanim listom? Ja ne bih još mijenjala putovnicu, a ona ti je jednako važan i kredibilan dokument kao i osobna.
2015 11 27
Ne mijenjaj odmah dokumente, pričekaj dok se ne vretiš s honeymoona
2015 11 27
Nije Gitadevi...ti po zakonu ne trebaš imati putovnicu u RH,ali osobnu da. Pretpostavljam zbog drugog prezimena :/ LapetitPlaisirs hvala ti puno! Upravo si mi osigurala miran san :*
2015 11 27
Harpo31 ima zakonski rok od 1 mj koji ce isteć dok ja budem u Engleskoj :) Lijepa je Engleska ne želim ostat tamo :D hahaha...neće me pustit preko granice kad vide da je isteklo :)
2015 11 27
Ne brini, postoji zakonski rok u kojem možeš sve promjenit
2015 11 27
Da sam na tvom mjestu prvo bi to provjerila, jer ako ti osobna ne ističe već bi samo mijenjala podatke to možeš uvijek.
2015 11 27
Ističe me 2020g :D Ma svejedno idem na MUP u pon al eto da vidim ako je koja bila u sličnoj situaciji. Hvala vam svakako :)
2015 11 27
Ma je, ljube, takav je zakon, ali, svugdje gdje ti se traži osobna isprava proći će i putovnica. Vjeruj meni - dvije godine sam koristila isključivo putovnicu, jer sam zagubila osobnu, a nije mi se dalo raditi novu, kad sam znala da će se negdje pojaviti. I je - upala je u neki procijep između zadnjih siceva u autu, te smo je sretnom slučajnošću iskopali. Nije da te nagovaram na kriminal, ali - za podignuti avio kartu, otputovati i vratiti se nije ti nužno davati na uvid osobnu. Sretan put :)!
2015 11 27
nemaš brige, nama su kumovi tak rezervirali avio karte pred vjenčanje, i na moje djevojačko a na put smo išli mjesec i po od svatova i bez problema samo putovnicu pokazuješ svuda
2015 11 27
a ti imas problme sa dokumetima da nisi ilegalno u hrvatskoj?
2015 11 27
jesi imigrant?
2015 11 27
Pazi da tebe ne bi netko imigrira s krpica ;)
2015 11 27
marijance jesi isfrustrirana sto nisi lepo dubre ka ja?
2015 11 27
1 2