Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

ZARADITE do 500 ili više kuna mjesečno ANKETAMA od kuće! PROVJERENO

[slika:21e3580c-48ee-42da-8563-2b50fa24083a] Poštovane, Ako ste zainteresirane za dodatnu zaradu, koja se kreće od 100 do više kuna mjesečno za pola sata dnevno, možda i manje vašeg vremena. Bitno je vaše mišljenje o proizvodima i uslugama, isplata je na Vaš račun nakon skupljenih 200 bodova. Svaka anketa nosi od 5 do 20 bodova ovisno o trajanju. Također za svaku osobu koju preporučite dobivate 10 bodova kao znak paženj. Kao dokaz priložena je slika o isplati. Zainteresirani javite se u inbox sa VAŠOM E-MAIL ADRESOM da Vam pošaljem zahtjev za pristup. Prilikom registracije dobivate 15 bodova, te 5 bodova nakon ispunjavanja prvog upitnika koji dođe isti ili idući dan. Na vama je da dodate još 18 ljudi ili ispunite koju anketu kako biste zaradili prvih 100 kn. NOVAC SE ISPLAĆUJE KROZ PAR DANA NA VAŠ RAČUN! Hvala
2015 12 31
Pitala sam te prošli puta u čemu je caka,pa mi nisi ništa odgovorila. Plaćaju li se doprinosi? Na koliko poslodavac prijavljuje? U čemu je caka? Kolika je provizija?(tvoja) Naravno ne očekujem konkretni odgovor,kao ni zadnji puta.
2015 12 31
Evo trcim.
2015 12 31
Također, koga svrbi(smeta) 100 ili 200 pa i više kuna mjesečno više u džepu, neka se ne javlja:)
2015 12 31
Evo,kao šta rekoh i zadnji puta postavim konkretna pitanja i ništa ni mu ni be od odgovora. I onda bi netko trebao shvaati ozbiljno te ponude.Svašta neozbiljnost na nivou.
2015 12 31
maJa2015? Ne razumijem. Dakle, nema prijave, posao je honorarni, radite od kuće.
2015 12 31
Nema cake! Ne plaća se. Velike tvrtke plaćaju firme koje obavljaju anketiranje za mišljenja kupaca. Nama koji smo anketirani plaća se sitan dio tog novca. Ovisno o tome koliko radite.
2015 12 31
Ne znam o kojoj se firmi ovdje radi, ali generalno te ankete su fora stvar. Ja sam registrirana na Mindtake, Gfk i Ipsospuls i možda još koju, ne znam točno i tu i tamo stignu ankete za ispitivanje tržišta i tak skupljaš bodove i kad ih skupiš dovoljno pošalju poklon bon. Ja sam do sad dobila 80kn za Lidl i 100kn za Muller, sad čekam dva od 80kn za dm :D Doduše niti jedna od njih ne šalje novac na račun ali i ovo je super, s obzirom da potrošiš par minuta tjedno na kompu za riješiti par anketa.
2015 12 31
Flementh. ;) Konačno netko tko razumije o čemu pričam:) Ova firma šalje novac na račun, isplatom u roku par dana, ali možete birati i za bonove, ovisno o želji;)
2015 12 31
Kak se zove firma?
2015 12 31
Hahaha nestalo signala :D
2015 12 31
Za sve zainteresirane;) Inbox s vašim mailom i pošaljem Vam zahtjev za pristup:)
2015 12 31
Taj "zahtjev za pristup" funkcionira na princip da osoba koja ga pošalje dobije bodove ako se netko učlani preko tog zahtjeva. Što je moglo biti rečeno u prvom postu, skupa s imenom firme i ostalim podacima. Više ljudi bi ti povjerovalo i odlučilo pomoći prikupiti bodove nego ovako misteriozno "poslat-ću-ti-ako-mi-daš-mail".
2015 12 31
Plati pa ti dam mail.
2015 12 31
1 2