Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Savjet o fotografijama

Dobronamjerena savjet vezano uz fotografije. Dobra fotka je najbolji način da nešto prodate zato se malo više potrudite oko fotografiranja. Ispeglajte stvar i objesite je/stavite iznad neke bijele/svijetle pozadine u svijetlu sobu obasjanu dnevnim svjetlom, po mogućnosti kad je sunčan dan. Te uvjete svi imate doma, a u tim uvjetima se i prosječnim mobitelom može napraviti OK fotka. Žao mi je što neke cure imaju zbilja zbilja lijepe stvari, ali ih zbog loših/mračnih fotki nitko ne primječuje. Ništa (pa ni popusti ni reklamiranje) neće prodat stvar kao lijepa ili barem korektna fotografija.... [:smijesi]
2013 03 31
slazem se, i stavite makar 2-3 fotke a ne jednu mutnu iz daljine i onda se nista ne vidi kako treba :(
2013 03 31
[:place] [:place] [:place] [:place] [:place] [:place] [:place] [:place] kao da je meni pisano [:tuzan] [:tuzan] Moram ja poslikati sve svoje stvari ponovno, al nikako [:place] [:place] [:place]
2013 03 31
S obzirom na vrijeme, zaletila sam se malo s ovim da svi imamo sunca doma.... [:jezik] I još jedna stvar - okretanje fotki tako da predmeti stoje vertikalno isto pomaže!! [:smijesi] Zbilja mi nije cilj pametovati, i sama nisam neki vrhunski fotograf, ali mislim da dosta cura nije svjesno koliko ti detalji pomažu da predmet izgleda privlačnije... [:smijesi]
2013 03 31
i molim bez filtera sa instagrama i takvih stvari na robi, jer totalno iskrivi realnu boju robe i onda šok kad dodje na vrata [:jezik]
2013 03 31
ja bih htjela nadodati da je najbolje da majicu, tuniku, hlače i sl. obučete i onda se uslikate pa da se vidi kako to stoji jer neke je predmete teško zamisliti kako bi stajali na nama i možda nam nikad ne bi palo na pamet da ih kupimo da nismo vidjeli kako stoji na toj osobi :) i naravno, da ima barem jedna slika gdje je prava boja, a ako je nema, onda neka se u opis napiše koje je zapravo boje..
2013 04 02
ja sam primijetila da dosta slika ima s ebay-a i to me malo živcira, mislim da je puno bolje robu poslikati u vlastitoj sobi ili na sebi ili tako nešto, jer ipak je roba drugačija i bolje izgleda na profesionalnoj slici.. [:smijesi]
2013 06 12