Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Laserska depilacija?!

Večer :) Da li iko ima iskustva sa laserskim tretmanom odstranjivanja dlaka na nogama? Ne mislim na salone, već netko da ima uređaj i da je sam to radio 8-) Kakva su iskustva s time? Imam jako jak korijen dlaka i tamnoputa sam i sve si mislim da nije loše odvojiti malo više novaca za takvo šta i kupiti si, jer nema šta nisam isprobala i sve samo bacanje para i kratkotrajno riješenje ]:) Koliko je štetna laserska depilacija ustvari? Želim čuti za i protiv...pa da se lakše odlučim :D o:) :')
2016 04 10
hej, evo ja imam uređaj, i za sada sam zadovoljna, trenutno ga koristim nekih mjesec dana ali sam primjetila da su se dlačice razrijedile a ovaj ostatak sporije raste, koliko sam ja čitala bolje djeluje kada je veći kontrast koža/dlaka, tj što je dlaka tamnije, da na svijetloj dlaci ne djeluje tako dobro kao na tamnom, ja sam sve u svemu zadovoljna za sada :)
2016 04 10
Ja dobila na poklon Remingtonov IPL. Dva puta dosada upotrijebila, i ne vidim neku razliku još, a kontrast koža-dlaka mi je maksimalan mogući. No od 5 stupnjeva jačine dosad sam ruku na srce koristila samo stupanj 1 i 3,planiram sutra najjači upotrijebiti, peticu. ,:)
2016 04 11
super, znači stvoreno je za mene :P bas imam oštre dlake na nogama i to me uzasno nervira pogotovo ljeti, pa bolje da što prije krenem s tretmanima.. samo me jos zanima, u tom periodu od 2 tjedna u razmaku u kojem se uređaj ne koristi dali dlake brijete koje nastanu ili pustate do iduceg tretmana?
2016 04 11
mislim da je svejedno, ja koji put obrijem koji put ne, sada zadnjih par puta nisam jer dlakama treba duže da izrastu, barem meni pa nemam baš potrebu :D
2016 04 11
ja sam si narucila remingtonov na kraju,pa cemo vidjet kada stigne kako ce biti kada krenem s koristenjem.. ne moze biti gore od koristenja britvica nikako :P
2016 04 12