Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Cijene, cijene, cijene

Prodajete li svoje stvari pošto poto ili zaista gledate da je realan omjer cijene/kvalitete? Ako nešto platite skupo, nosite kratko ili ne nosite uopće, hoćete li tu stvar dati u bescjenje ili ipak ne? Je li stvar u tolikoj neimaštini, nepovjerenju na ovoj stranici ili nešto treće?
2016 05 01
Trudim se da cijene budu pristupačne, ali naravno da gledam na stanje artikla i koliko je nošen (bez obzira koliko je plačen). Često na upit i spustim cijenu, osobito ako je osoba s druge strane pozitivna i odlučna. Najviše me muče stvari s kojima sam "emocionalno" povezana a više ih ne mogu nositi- staviti ju u prodaju ili ne, koju cijenu odrediti, spustiti cijenu...?
2016 05 01
> AnahitS: > Trudim se da cijene budu pristupačne, ali naravno da gledam na stanje artikla i koliko je nošen (bez obzira koliko je plačen). > Često na upit i spustim cijenu, osobito ako je osoba s druge strane pozitivna i odlučna. > Najviše me muče stvari s kojima sam "emocionalno" povezana a više ih ne mogu nositi- staviti ju u prodaju ili ne, koju cijenu odrediti, spustiti cijenu...? baš upravo to.. evo npr. jako mi se sviđa vaša haljina s korzetom. Ja imam vrlo, vrlo sličnu. Saten, prelijeva se boja iz bordo u crnu. Predivna, prekrasna. Platila sam ju 3000 kuna i nosila na svojoj svadbi poslije ponoći pa do jutra. Dakle, par sati i nikad više. Za mene ta haljina ima specijalnu vrijednost i nikad je ne bih prodala, stoji u ormaru, a čak više niti ne stanem u nju :/ No da nije uspomena, ne bih je dala ispod 2500 sigurno. A s takvom cijenom bi stajala, stajala, stajala do besvjesti.
2016 05 01
ja puno stvari poklonim a teško mi je staviti realnu cijenu pa su kod mene cijene za zamjene,.uvijek spustim cijenu ako netko kupuje artikl,. poklanjajte i vi jer je poklanjanje ustvari primanje
2016 05 01
> TanjaJurcevic: > ja puno stvari poklonim a teško mi je staviti realnu cijenu pa su kod mene cijene za zamjene,.uvijek spustim cijenu ako netko kupuje artikl,. > poklanjajte i vi jer je poklanjanje ustvari primanje Ne znam kako bih objasnila, a da me ne shvatite krivo. Nekim svojim prijateljicama vrlo rado poklonim stvari, jer znam u kakvoj su financijskoj situaciji, krediti do grla i tako. Znale su s punim vrećama ići od mene, posebice s dječjom robom.. No, ovdje sam jednom doživjela da me jedna korisnica pitala da joj poklonim jednu stvar, a kod nje na profilu nema artikla ispod 150-200 kuna :/ I sad, jesam li ja loša osoba ako nisam dala ili ne, na vama je da procijenite, no radije dam ljudima koje poznajem i za koje sam sigurna da im to treba.
2016 05 01
Mi u gradu imamo 3 secondhand dućana. Tamo mogu stvari isprobati, a i cijene su 3,4 pa i 5 puta niže nego ovdje. Razumijem cijenu za nove stvari s etiketama, ali ako je razlika između rabljenog ovdje i novog u dućanu do 100 kn, radije ću kupiti novo za koje znam u kakvom je stanju.
2016 05 01
Po meni je ovo stranica na kojoj se zelis rijesiti viska koji se itekako moze jos nositi, a ne zaraditi. Imam dosta novih stvari pa opet stavim nizu cijenu koja na kraju jos ode dolje samo da napravim mjesta u ormaru,a netko ce time dobro proci. Kod mene je ta nekakva logika dok recimo naidem na adidas superstar kopiju koju je cura nosila tjedan dana i to je vidljivo prodaje za 270kn. Da ne pricam o toj famoznoj Zari. Poanta svega je da kupis sto ti odgovara, sto ti ne odgovara ignoriraj ormar i ides dalje ;)
2016 05 01
evo, ja se držim yoga filozofije i ne vezujem se za materijalne stvari. i ova stranica, i sve moje stvarčice i povremeni shopping su mi jako zabavni (i ništa više), puno toga zamjenim, puno toga poklonim, tu i tamo nešto prodam ili kupim. cijenim jako ručni rad, pa kupujem najčešće nakit i odjeću od cura koje same šivaju ili kreairaju. a među omiljenim zamjenama su mi bile tri majice za med, haljinica za puno vreću vrganja, traperice za knjige, japanke za orahe.... super mi je to :-) znači onako, uživajte, igrajte se, i nemojte rpice shvaćati preozbiljno. <3
2016 05 01
> mirnaz: > evo, ja se držim yoga filozofije i ne vezujem se za materijalne stvari. i ova stranica, i sve moje stvarčice i povremeni shopping su mi jako zabavni (i ništa više), puno toga zamjenim, puno toga poklonim, tu i tamo nešto prodam ili kupim. cijenim jako ručni rad, pa kupujem najčešće nakit i odjeću od cura koje same šivaju ili kreairaju. a među omiljenim zamjenama su mi bile tri majice za med, haljinica za puno vreću vrganja, traperice za knjige, japanke za orahe.... super mi je to :-) znači onako, uživajte, igrajte se, i nemojte rpice shvaćati preozbiljno. <3 Omnia mea mecum porto. ;) Moj moto.
2016 05 01
River, moj latinski je zahrđal :P
2016 05 01
Sve svoje nosim sa sobom. :D NIje ni moj više nešto. Ostale mi u glavi samo poslovice. :D
2016 05 01
Dakle moram opet nešto napisati,,izazvala si me,,,o kojim cijenama mi pričamo,,,ako stavim sve po pola cijene,,nitko neće ni pitati.Razlog ,misle da je roba žžžžnj ,,a kad staviš tu istu stvar tri puta veću cijenu,,evo stiže upit,,ja da stavim sve po 20 i 30 kn,nitko nee ni pitati.Mentalitet pojedinih cur je što skuplje to bolje. Poigrala sam se par puta i osvjedočila se tome.Haljinu koju sam platila 200 kn otišla za 25 kn,obućena jednom,,,a hlače nove koje sam platila 249 kn cijena im je 60 i nitko neće,,pa gdje ima tu logike.Pa sad ću ponovo slikati hlače iz drugog ugla staviti cijenu 200 kn,,,,,javim rezultat x-) x-)
2016 05 01
Jeh, kad bi ja sve svoje nosila sa sobom, bila bi natovarena ko indijski busevi :')
2016 05 01
> PetiElement: > Jeh, kad bi ja sve svoje nosila sa sobom, bila bi natovarena ko indijski busevi :') Ništa materijalnoga, samo znanje i iskustvo. :D jacica- da, to je čest primjer, naučila sam to kroz obrt i kroz svoj nakit. :s
2016 05 01
River, exactly :-) <3
2016 05 01
1 2 3 4