Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Foreo Luna ili Clarisonic Mia?

...ili nesto trece? Znam da su prva dva dosta skupa, ali imam problema s kozom pa bih se voljela pocastiti (i za rodjendan, Bozic te sve ostale moguce blagdane i prigode zajedno). Hvala!
2016 05 11
Foreo nisam probala, al imam Clarisonic i to mi je jedna od pametnijih investicija. Koristim sensitive četkicu, odlično opere lice. Neke cure se žale da im u početku podivlja lice pa obrati pažnju i na to, ja nisam imala s time problema. U početku sam ga koristila svaku večer (2x dnevno mi je previše), komedoni su se smanjili i smanjile su se upale, lice je ok izgledalo, al to nije čudo koje će riješit sve probleme. Obrati pažnju i na njegu lica s obzirom da kažeš da imaš problema. Jedno vrijeme sam ga prestala koristit jer mi je u kombinaciji s kiselinama jako isušio lice, al stanje mi je sad puno bolje i koristim ga samo povremeno. Magnitone lucid je nešto povoljniji, al moraš s neta naručivat. Ako ćeš biti strpljiva, mogu se ulovit dobri popusti pa je cure ispao nešto iznad 400kn.
2016 05 11
imaš puno sličnih verzija clarisonicu.. e sad, ja imam clarisonic, ali čitala sam da su cure zadovoljne i puno jeftinijim aparatima. svakako ne preporučam foreo, jer mi se čini nezgrapan, i kako može silikom dubinski očistit pore? meni to jednostavno izgleda kao masažer lica. jako skupi masažer lica.
2016 05 11
Imam Clarisonic, odlicna stvar. Koristim ga skoro dvije godine, svakodnevno cistim lice sa njim
2016 05 12