Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

suha i jaaako oštećena kosa - preporuke proizvoda

drage cure, imam jaaako suhu i oštećenu kosu (pramenovi, peglanje). vlasi su mi čvrste, neukrotive, krhke i deblje (da ne spominjem frizz efekt). isprobavam maske, maskice, šampone, ulja, regeneratore, ali još nisam pronašla nešto što mi 100% odgovara, pa sve koje imate isti problem, a pronašle ste svoj idealan preparat za vašu grivu - javite se s preporukama. hvala :)
2016 05 29
Kosa koja je jednom ispucala se nažalost ne može popraviti i ti dijelovi bi se trebali redovito odrezati. Svakako odi kod frizereke i neka odreže sve za što vidi da nema pomoći :) Ja sam se bila blajhala neke 3 godine i imam jako tanku kosu, tako da me je blajh uništio :'). Kupila sam Loreal professional- pro-keratin refil. Koliko se sjećam došao je oko stotinjak kuna, ali ja ga imam već pola godine i ostalo mi je još pola pariranja i koristim ga 2-3 puta tjedno. To je maska za oštećenu kosu. Drugo što sam uzela je proteinski tretman za kojeg sam vidjela da je dosta hvaljen među ljudima imaju i snimke na youtubeu. Zove se Aphogee two-step protein treatmant. Koristiga se svakih 6 tjedana i kosa stavrno bude puno mekša. JEdini je problem što ga nema za kupiti kod nas, ja sam ga naručila s ebay-a. Inaće se koristi u frizerskim salonima i ima posebna uputstva koja je potrebno pratiti. Negativna strana je što užasno smrdi, ne po kemikalijama već po nećem ustajalom. Eto, nadam se da sam barem malo pomogla :")
2016 05 29
Ja stavljam pramenove godinama vec sad. Obavezno poslije farbanja umocim kosu u maslinovo ulje i u punđi drzim barem 2 sata. Poslije toga dobro operem kosu i na vrhove uvijek stavim ulje za kosu dok je kosa jos mokra. Ovaj tretman sa maslinovim mozes jednom tjednom raditi s obzirom da ti je dosta ostecena.
2016 05 29
super, hvala na informacijama :")
2016 05 29
ja sam blajhanjem strasno ostetila kosu i jos je u banani,koristim maske i sve preparate,ali brzo mi se kosa na sve navikne tako da mjenjam svaka 2 mj.maske...
2016 05 29
ma ošišaj kosu, pusti da se oporavi. ima stvarno super kratkih (ili poludugih) frizura. ljeto je, brzo će narasti.
2016 05 29
hvala cure. da i olaplex tretman sam napravila, ali ništa....
2016 05 29
Ja sam stavljala par puta pramenove i kosa mi je poslje njih bila koma. Tako da nikada vise!! Izbacila sam sve maske i maskice iz svoje kupaone, sve regeneratore i sve ostale gluposti za kosu. Sada samo kosu perem u najblazim samponima i stavljam tu i tamo na kosu masku od jaja, maslinovog ulja i meda. Koliko sam primjetila od kada ne koristim regenerator i sve ostalo sto je "potrebno" kosa mi vise uopce toliko ne ispada.. I da, na vrhove stavljam samo arganovo ili kokosovo ulje..
2016 05 30
Kokosovo ulje..preporod za kosu. Drži ga na kosi večer prije pranja kose (kad spavaš).
2016 06 10
probala sam razne maske, maskice i olaplex, ali kokosovo ulje mi je dalo najbolji rezultat. hvala cure :)
2016 06 10