Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Poljoprivredni fakultet u Osijeku

Maturantica sam i zelim upisati agroekonomiku u Osijeku. Ima li ovdje maturanata koji planiraju upisati ovaj fakultet? Zanima me sta sve znate o tom fakultetu, jeste culi neke pozitivne ili negativne stvari i tako!?
2016 06 03
Kao i svaki faks nema zezanja ;). Tko želi proći će i dati sve u roku.. Konkretno baš nemam nekih saznanja, moja sestra najstarija je upisala poljoprivredni 94' i nije dala kemiju zbog opće poznatog profesora Amića iz kemije, čovjek je valjda do nedavno radio, mislim da sam čula da je umirovljen prosle godine (valjda), neke studentice što su bile podstanarke kod mene su sve redom popadale zbog njega ,:) .. E sad, on ima ženu, koja je bila asistentica, isto neka opaka teta koliko sam čula. Ugl. malo se zezam ja, sestra je bila skroz nezainteresirana za učenje i sjećam se da je samo cmoljila kako ju Amić ne pusti, umjesto da sjedne za stol i štreba, a i ove studentice pretpostavljam da su previše lumpovale po gradu, jer osim kemije nisu dale još par ispita ;) Nisam pomogla, ali držim fige da ako ga upišeš riješiš sve u roku ;)
2016 06 03
To svakako i zbog toga bih rado jos bila u srednjoj jer sam tu uzivala 😃 Svi spominju tu kemiju kod profesora Amica (koji jos uvijek radi), s tim da taj predmet nisam imala od osnovne, jao meni... ali naravno za 2 se moze uz malo truda tj. malo vise 😄 Hvala ti! ☺
2016 06 04