Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Opet Tisak

Meni se isto dešava to, ne znam zašto ga otvaraju, al sigurno nije slučajno pukla trakica, mislim da se to ne može desiti tako da ga sigurno otvaraju al samo me zanima jel to rade oni dostavljači, djelatnici na kiosku ili netko treći i iz kojeg razloga.
2016 09 12
Ovo sam i ja primijetila na zadnjim paketima. Kod slanja, onih bočnih traka niti nema pa sada ponesem i salotejp na kiosk :/ Zadnji primljeni je isto bio bez tih bočnih,s tim da se vidjelo da je i karton ugužvan.Sve je bilo unutra ali jako čudno je izgledao.
2016 09 12
Prvi put cujem.. Nikada mi nije doslo otvoreno 😐
2016 09 13
ne kontroliraju pakete nego se radi o tome da im fali kutija i onda kada osoba dođe po paket znaju ju tete sa tiska zamoliti ako joj ne treba ta kutija da im ju ostave. Osobno sam 2 puta uzela robu i ostavila im kutiju da mogu dalje slati u toj istoj. Radi se uglavnon o S kutiji jer se u toj najvise salje. Mislim da trebaju popraviti tu situaciju s manjkom kutija, kutije bi trebale biti najmanji problem.
2016 09 13
nikad nisam dobila korištenu kutiju, uvijek je bila nova i sama sam je slagala, a nti sam doživjela ikada da su me molile da im ostavim kutiju......nije stvar u tome..... a kad nema kutija, jednostavno nema i obično idem do drugog Tiska....
2016 09 13
1 2 3