Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

adidas trenirke?

Đon je isti kao kod originala svi natpisi rekla bi da je original...nemogu naci nigdje ovakve uloške unutra na njihovim stranicama...meni isto pise Vietnam
2016 10 08
Original su
2016 10 08
Zelim ih kupiti pa se nadam da su original jer sam vec imala kopiju one roze kricave ali uglavnom nisu ni udobne bile ni nista.
2016 10 08
E da ...to nemozemo znati ...ako su kopija onda stvarno dobra kopija
2016 10 08
samo da vam pomognem ..imate kod autentičnosti na svakoj tenisici na adidasu (slovo i pet brojeva ili šest nisam više ziher)...znači koji je na jeziku od tenisice i njega ukucate na google i izbaci vam tu tenisicu.. nekad zna fulat boju tenisice ali će modele(superstar, stan smith, stella mccartney) sigurno pogoditi...i tako znate da tena nije fejk :)
2016 10 08
uglavnom s tim kodom i sve ostale tenisice provjeravajte :D
2016 10 08
> AnaKAna: > samo da vam pomognem ..imate kod autentičnosti na svakoj tenisici na adidasu (slovo i pet brojeva ili šest nisam više ziher)...znači koji je na jeziku od tenisice i njega ukucate na google i izbaci vam tu tenisicu.. nekad zna fulat boju tenisice ali će modele(superstar, stan smith, stella mccartney) sigurno pogoditi...i tako znate da tena nije fejk :) Hvala bas cu provjerit :)
2016 10 08
Meni nije najjasnije ovo sa brojevima. Evo npr.kod Majinih je drukcije vec na mojima. UK -9K??? Kod Tatoo girl uk 6.5 je 39.5 a ne 40 kako pise? Izgleda kao original al sumnjivi mi brojevi. Jel ima na djonu "Adidas" ukoso napisano? Eto vidite u onoj temi slike moje i dr.korisnice..
2016 10 08
Izbrisala komentar jer sam pobrkala etikete. Od ove druge cure sto je stavila sliku etikete su mi drugacija slova i brojevi dolje desno. Mozda oni mijenjaju stalno, tko ce ih znati.
2016 10 08
Ja sad nemam pojma jesu ove sad original ili ne...
2016 10 08
Sad me zbunjuju samo Majine. Inace imaju smisla brojevi QueenB UK7 je 40 i 2/3. A kod TatooGirl UK6 i 1/5 je manji pa je 40.
2016 10 09
Moje su djecje..ja se sad pogubila i ne kontam vise sta je tocno zbunjoza?? Ak treba poslikam i odrasle jos etiketa ima
2016 10 09
cura je rekla da nije sigurna bila kad je napisala taj oglas pa je napisala vjerna kopija kasnije je u box rekla da bi mogle bit original al da nije sigurna
2016 10 09
pa gdje ih je kupila i koliko ih je platila? zar i to ne govori nešto?
2016 10 09
Ovdje na krpama.
2016 10 10