Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Callegari, iskustva?

Pozdrav svima! Planiram upisati Callegari školu za modnog dizajnera i zanima me da li netko ima iskustva s tom školom i kakva su? Naime, na forumima su mišljenja dosta podijeljena, pa bi htjela čuti još informacija. Hvala :))
2016 10 10
ja sam ti išla prije par godina kod njih na dizajn interijera i reći ću ti samo: puno para za ništa:( Osjećala sam se ko u vrtiću. Crtali i bojali. Ja sam očekivala neki širi spektar znanja sa raznih područja ali eto, većinom smo slušali o privatnim problemima nastavnice i još to masno plaćali...
2016 10 10
Ja sam završila njihov modni dizajn prije više godina - žali Bože para!
2016 10 10
Poznanica išla, njoj se svidjelo i radi kao dizajner interijera ,s tim da je njoj to firma u kojoj radi platila.
2016 10 10
hvala puno :o ,:)
2016 10 10
Hey hey zavrsila sam ja za modelistu visoke mode prije par godina. Jednom tjedno predavanja i doma se radi isto dosta. To znanje koje tamo dobiješ je po meni Wow. Ok košta kao suho zlato ali je Talijanska diploma u pitanju. Ako se time planiraš ozbiljno baviti kasnije svakako je korisno. U srednjoj te nauče samo osnove krojenja tj izrade krojeva ali ovo šta se tamo radi obuhvaća doslovno sve i nema te stvari koju kasnije zamisliš u glavi a da ju neces moć na papir prenijet tj izradit kroj. Prije toga sam išla za modnog stilistu i evo iskreno toliko novaca ne vrijedi taj papir. Plus za doma dobiješ vježbanja da te glava zaboli ali ok ima smisla jer moras ruku vježbat mada tamo neces ništa previse naučit osim savršenog crtanja modela. Ne znam za modnog dizajnera kako je ali pretpostavljam da to obuhvaća naravno puno širi spektar a to automatski znači da će i tvoje znanje na kraju biti opširno a ne bazirano samo za jednu stvar kao sta je modelizam koji je samo krojenje. Neki programi su im odlični a drugi bacanje novaca tako da pomno odaberi ako ces se upisivat jer kada dođeš tamo i oni ti predstave svoj program sve to jako lijepo zvuči ali je bas suprotno. Ne znam čime se baviš i ako znaš šivati ali ako znaš i malo šivati ja ti preporučujem modelizam jer svatko tko ima mašte i volje može sebi u glavi zamisliti model ili kolekciju ali to treba i sprovest u djelo kasnije a za to ti treba modelist koji će za sve tvoje ideje napraviti kroj u kojoj god veličini želiš i točno onako kako si zamislila. :)
2016 10 11