Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koje parfeme koristite

Lancome Tresor najbolji 😍☺️☺️
2017 01 22
> nefertiti111: > Lancome la vie est belle, YSL Black opium, Armani Code(koji me malo razocarao po dugotrajnosti u zadnje vrime), Dior J'adore, i Gucci Play. I ja sam se razocarala u Armani Code.Naspricam ga dosta i za sat i pol ko da nisam ni stavila parfem.A inace mi jako lijepo mirisi.Steta
2017 01 22
> JelenaRelja: > Manifesto elixir ❤ trenutno, inace Dior poison crveni i Givenchy Ange eu Demon. Volim sve puderasto, slatkasto i orjentalno. Ma lijepo meni mirisu i oni svjezi parfemi ali samo na drugome. Htjela sam proslo ljeto uzet Olimpeu jer me odusevila, bas moj djir ali mi se cinila prejaka za ljeto. Olympea je malo jak parfem,nije mi uopce za ljeto,ali sad za proljece mi taman!😁Ja preko ljeta preferiram toaletne vodice slatke,jer parfemi guse.
2017 01 23
Meni je zasada favorit YSL Black Opium.Nema mi boljeg!😍 Ali za ljeto mi nije.Totalno mi je jesensko zimski parfem.Cokolada i med.Ljeto nikakoooo
2017 01 23
> JovanaJovanovic: > Lancome Tresor najbolji 😍☺️☺️ Citala da su Lancome Tresor i La Nuit Tresor fenomenalni,pa svakako cu ih probat!I J'adore me zanima 😊
2017 01 23
Tresor rules 8-)
2017 01 23
> KatarinaSarah: > > zaralexyy: > > > KatarinaSarah: > > > > Sanja8888: > > > > Boss godinama.imam problem kao moja mama nos ko detektor ženski nam svi imaju čudan ili pre jak miris .ona Light blue koristi.svidaju mi se muski ali nikako da se odlučim kupiti jedan za sebe :) > > > Prije 4 godine sam na jednom frajeru namirisala tako bolestan parfem.Zaboravila sam kako se zove,ali ajme.Htjela si ga kupit i zaboravih jel bio Boss ili Giorgio Armani neki.Ugl ima finih muskih 😁 > > Najvjerojatnje je Boss i to onaj loptica. Parfem je ludilo :) > Moguce,mislim da je bio okruglasti parfem i onak tamnosmedji ili crni.Tako nekako mi u sjecanju!😄 Aha taj je, odmah sam skužila da bi taj mogao biti :)
2017 01 23
Ma ja bi cijelu parfumeriju!🙈
2017 01 23
Najdraži su mi: CK Euphoria, BVLG Jasmin Noir i Narciso Rodriguez-Narciso. Trenutno su mi u upotrebi YSL Manifesto, i Hermes Le jardin de monsieur. :) Volim i orijentalne (arabic) parfeme. I puno muških mi jako fino miriši, npr.Diorov Sauvage. :D
2017 01 23
Kenzo Amour i Lacoste pour femme :)
2017 01 23
Bvlgari , Armani AdG i Burberry, većina Bvlgari mi je super.
2017 01 23
Zbilja ne patim na markiranu robu, al parfeme stvarno volim..tak da puno dobijem za Božić/ rođendan. Sad sam dva dobila-)) bila pri kraju a dekintos .ufff ,:(
2017 01 23
Neki od mojih all-time favorita su Gucci Bamboo, Lancome Tresor, Lancome O, Pacco Rabanne Lady million i Olymipa, Prada Infusion d' iris, D&G Light Blue i Givenchy Ange au Demon. Sve obožavam i toplo preporučam :") <3
2017 01 23
ja obozavam chanel chance,burberry body,chlóe love story,versace cn,daisy marc jacobs,tom ford noir,hugo boss deep red,jil sander sun,guerlain lbd,narciso rozi,davidoff cool water
2017 01 23
Obožavam Paco Rabanne Olympeu, a od cijenom pristupačnijih mi je odličan Little Black Dress iz Avona :D
2017 01 23