Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koje parfeme koristite

Chloe Signature, Carolina Herrera(rozi), Versace Versense, D&G Light blue i omiljeni Bvlgari gren jade, ali ne nalazim ga vise za kupiti :/
2017 01 23
D&G femme <3
2017 01 23
Cacharel Anais Anais
2017 01 23
> Majalike: > Zbilja ne patim na markiranu robu, al parfeme stvarno volim..tak da puno dobijem za Božić/ rođendan. Sad sam dva dobila-)) bila pri kraju a dekintos .ufff ,:( ..ista situacija kod mene..sad sam pri kraju..rođendan tek za mjesec dana..a ovaj mjesec par sto kuna za parfemček? o ne ne.. Malo sam razmišljala o nekoj alternativi..onak..vidim da su Avonovi ovdje đabaleska..a mislim da i nisu tak loši, ne? Kojeg bi mi preporučile od Avona a da nije slatkast..da je više onak..note nešto tipa Hugo Boss, CK the One, light blue..ili Light clouds Moschino? tak nekej? :")
2017 01 23
> Mirika1: > > Majalike: > > Zbilja ne patim na markiranu robu, al parfeme stvarno volim..tak da puno dobijem za Božić/ rođendan. Sad sam dva dobila-)) bila pri kraju a dekintos .ufff ,:( > ..ista situacija kod mene..sad sam pri kraju..rođendan tek za mjesec dana..a ovaj mjesec par sto kuna za parfemček? o ne ne.. > Malo sam razmišljala o nekoj alternativi..onak..vidim da su Avonovi ovdje đabaleska..a mislim da i nisu tak loši, ne? > Kojeg bi mi preporučile od Avona a da nije slatkast..da je više onak..note nešto tipa Hugo Boss, CK the One, light blue..ili Light clouds Moschino? tak nekej? :") za jeftinije varijante, super mi je Yves Rocher. parfemi super, svakakvih mirisa, dugotrajni... a jeftini.
2017 01 23
> mirnaz: > Cacharel Anais Anais Oh, daaaaa....njega zaboravih :")
2017 01 23
Sta kazete na La Rive parfemceke?Kupila dva po 37kn 30ml i jedan je kopija Black Opiuma,stvarno mirise skoro pa isto.Black Opium je malo tezi jaci,a ovaj laksi,Touch of Woman se zove.I La Rive Have Fun se zove.To je kopija Escadinog Moon Sparkle.Prefino mirisi za malo para.Ali drze tako sat dva.Sto je okej za cijenu!🤗
2017 01 23
Moji dugogodisnji ljubimci su PG 04 - Musc Maori, i Indult - Tihota, obozavam ih! I Poeme od Lancome mi je prirasla srcu :)
2017 01 23
Meni najdraži D&G pour femme i Imperatrice, Guess seductive i double dare, Carolina Herrera 212 VIP rose i Giorgio Armani Si' 💙
2017 01 23
Od svoje 15-te godine koristim samo jedan- Diorov Hypnotic Poison...probala sam i kupovala, dobivala na poklon razne druge parfeme ali su uvijek završili na krpama ili proslijeđeni...Puno mi se parfema može svidjeti na drugima ili u parfumeriji...ali se na kraju uvijek vratim svojoj crvenoj bočici..i ljeti i zimi :)
2017 01 23
eh... volim parfeme <3 ove zime mijenjala Ange ou Demon/Alien... ponekad CK Sheer Beauty Essence koji mi nikada ne dosadi... a sada mi se najviše nosi Lacoste Pour Femme, odmor :) Armani Code je sljedeći na spisku, ne znam kako njega još nemam... fora su mi Zarini dupe parfemi, mada su jako slabo trajni... Dark Emerald i Joyful Tuberose imam i jako su mi fini <3 Bvlgari parfemi meni nikada nisu sjedali, a vidim da ih puno žena baš voli... nikako da se desi ljubav BTW-da li neka možda onako sluuuuučajno ima MIDNIGHT POISON za prodaju (original, naravno)? eto, hvala :)
2017 01 23
vidim da nas ima, nas ljubiteljica "teskih parfema", meni se rugaju da volim parfeme koje vole babe :D :D najdrazi mi je vec dvije godine CK Obsession <3 , ali se vise ne proizvodi :( Miss Dior, Coco Noir, Jasmin Noir (Bvlgari), Nero Assoluto (Cavalli), Aromatics in black (Clinique). a zadnje sto sam otkrila i preporucam onima koji vole dugotrajne, da ne kazem predugotrajne i teske parfeme - Alaïa Paris uvijek hrlim crnim bocicama :D
2017 01 23
La vie est belle je moj najdrazi, a iza njega su Armanijev Si i Paco R. - Lady million:)
2017 01 23
Chloe, Chanel no.5 i Modern Muse od Estee Lauder
2017 01 23
Mljac...Prada Candy <3
2017 01 24