Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Transfer papir za natpis na majici

Dakle, za ovu subotu za maškare radim kostim Harley Quinn (Suicide squad) i na majicu trebam napraviti onaj natpis "Daddy's little monster". Gledala sam neke tutoriale na yt i vidjela da dosta ljudi to radi uz pomoć tzv transfer papira, po postupku da na njega isprintaju natpis i onda prođu peglom i on ostane na majici. Zanima me je li možda znate u kojoj knjižari/trgovini u Rijeci mogu naći taj papir i jeste li imali iskustva s takvim stvarima? :)
2017 01 24
> DoMaZeIv: > Dakle, za ovu subotu za maškare radim kostim Harley Quinn (Suicide squad) i na majicu trebam napraviti onaj natpis "Daddy's little monster". Gledala sam neke tutoriale na yt i vidjela da dosta ljudi to radi uz pomoć tzv transfer papira, po postupku da na njega isprintaju natpis i onda prođu peglom i on ostane na majici. Zanima me je li možda znate u kojoj knjižari/trgovini u Rijeci mogu naći taj papir i jeste li imali iskustva s takvim stvarima? :) Ako ima Muller, možda tamo imaju, oni imaju razne "vrste" papira ili neka bolje opremljena knjižara.
2017 01 24
Ja sam ga nedavno vidjela u Lidlu, ali vjerujem da ga ima i po hobby dućanima poput chemaca :)
2017 01 24
imaš u narodnim novinama. s tim da pazi šta piše koja je vrsta printera. na neke papire možeš obični, na neki mora ići laserski. i imaš dvije vrste - onaj za svijetle tkanine i za tamne. uostalom, odi do neke bolje kopirnice, oni često samo drže transfer papir i mogu ti na njega isprintat šta hoćeš.
2017 01 25
Muller ima... 😊
2017 01 25
Hvala vam puno, sutra ću sve pogledati :) A ne mogu preko interneta naručiti jer mi je to za subotu, tako da neće stići...
2017 01 25