Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

služenje vojog roka..

što kažete na ideju da se ponovo uvede služenje vojnog roka, više od 50% stanovništva je za....
2017 02 13
Neka,neka nauce i nešto u vojsci
2017 02 13
Evo kopirat ću svoj status s fb-a: Vecina smatra da treba uvesti vojni rok jer mladima nedostaje discipline i odgoja. Pitam se onda sto nedostaje tima koji su "odgojili" takve generacije. Znaci, toliko ste sjebali da vise nije dovoljno da skole popravljaju disfunkcionalne obitelji vec treba zvat i vojsku... ali i dalje nije problem u njima nego u mladima.
2017 02 13
Da, ali ne u trajanju od 30 dana vec najmanje godinu.
2017 02 13
Ja sam za uvođenje, ali ne 30 dana nego recimo 3 mj ili 6 mj, ovisno o željama/mogućnostima...mladi ionako ne mogu pronaći posao nakon završetka školovanja pa umjesto da sjede doma mogu u vojsku...žalosno, ali istinito
2017 02 13
> ComeStai: > Evo kopirat ću svoj status s fb-a: > Vecina smatra da treba uvesti vojni rok jer mladima nedostaje discipline i odgoja. Pitam se onda sto nedostaje tima koji su "odgojili" takve generacije. Znaci, toliko ste sjebali da vise nije dovoljno da skole popravljaju disfunkcionalne obitelji vec treba zvat i vojsku... ali i dalje nije problem u njima nego u mladima. :o Ovo je tako...tragikomično točno :') Lool :') I smatram da bi vojni rok od godinu dana bio suvišan i razhebao bi život mnogim mladim ljudima. :/ Nismo Sjeverna Koreja da nam sad bas treba tolika obuka, ipak ,:)
2017 02 13
> martina98: > Neka,neka nauce i nešto u vojsci malo discipline neće im škoditi...ovako je naša omladina živi raspašoj...
2017 02 13
Ovak rekao jedan....poslje vojske Tek kada sam bio u vojsci,sam svatio što imam doma i kako mi je dobro... Ovak im ništa ne smiješ dok su maloljetni.... A tamo sve po špagi,neme cile mile
2017 02 13
Točno, come. Tko misli da njegovom djetetu fali discipline, nek si ga sam pošalje u vojsku, nametat ga mom djetetu neće! Da imam sina i dođe do neke pi*darije a la rat, a on dobije poziv na temelju tog vojnog roka, strpala bih ga u prvi avion i poslala na južni pol ako treba, nek čuva pingvine, ratovat za ovu kvazi državu neće.
2017 02 13
Ma kakav vojni rok!imamo profesionalnu vojsku neka ulože vise u taj dio .nije isto sad i prije,od kada smo ušli u NATO nije nam potrebna rezervna vojska . Samo sam za profesionalnu kakav trening kamp od mjesec dana,glupost za mene totalna
2017 02 13
Ja sam ZA!! par mjeseci sigurno nebi naškodilo..
2017 02 13
> marinelaaa: > Ja sam ZA!! par mjeseci sigurno nebi naškodilo.. I ti se planiraš prijaviti?
2017 02 13
> SaraKedavra: > Točno, come. > Tko misli da njegovom djetetu fali discipline, nek si ga sam pošalje u vojsku, nametat ga mom djetetu neće! Da imam sina i dođe do neke pi*darije a la rat, a on dobije poziv na temelju tog vojnog roka, strpala bih ga u prvi avion i poslala na južni pol ako treba, nek čuva pingvine, ratovat za ovu kvazi državu neće. Baš tako! Tko je preživio "91, na prvo zveckanje oružjem,samo do najbliže granice ali za izaći a ne braniti ju.
2017 02 13
Ne. Ne. I još malo ne. Definitivno sam za profesionalnu vojsku. Tko želi, neka se bavi time i za to bude plaćen. Karakter se ne gradi u vojsci, to su već odrasli, formirani ljudi. Ako ih obitelji nisu odgojile, trčanje po nekoj šumetini, s puškom u ruci, ih definitivno neće.
2017 02 13
> SaraKedavra: > Točno, come. > Tko misli da njegovom djetetu fali discipline, nek si ga sam pošalje u vojsku, nametat ga mom djetetu neće! Da imam sina i dođe do neke pi*darije a la rat, a on dobije poziv na temelju tog vojnog roka, strpala bih ga u prvi avion i poslala na južni pol ako treba, nek čuva pingvine, ratovat za ovu kvazi državu neće. još bih dodala da ako mislite da ta "vojska" služi odgajanju mladih, a ne tome da ih se šalje u rovove koje im sprema Nato, naivni ste kao jutarnja rosa.
2017 02 13
1 2 3 4 5 ... 8