Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

iHerb - pomoć oko narudžbe

Pozdrav! Već se ovdje na forumu spominjao iHerb i mnogi su napisali da su naručivali sa ove stranice. Molim vas informaciju do kolike cifre se može naručiti, a da se izbjegne plačanje poreza i carine. I koju vrstu dostave ste koristili: DHL - Express ili DPD - All Inclusive ?
2017 04 21
Ja sam naručila u iznosu o 320,00 kn s poštarinom i dostava je bila preko pošte,nisu me carinili.
2017 04 21
> Moj_Ormar: > Da li se uz porez plača i još neka taksa i sl? Ne, možda ležarina ako je paket čekao na preuzimanje na pošti duže od jednog dana. Ali to je neka sića, kuna-dvije.
2017 04 21
Super. Neke stvari se sa iHerba isplati naručiti jer su čak i sa povečanom cijenom za 25% (porez), ipak jeftinije nego kod nas :*
2017 04 21
Hvala na pomoći :)
2017 04 21
Pazite samo da ne pretjerate sa iznosom , jer sve iznad 160 kuna ( ptt uključena ) carine !!! Meni su carinili robu koju sam uzela preko rewardsa , dakle skupljala sam te rewardse i kupila robu u njihovoj vrijednosti , platila samo ptt nešto sitno i svedno su me oderali na carini ... Dakle pazite što radite .
2017 04 25
Cure, jel bi mi htjela neka od vas možda naručiti nešto s iherba? Ako da molim u inbox pa da se sve dogovorimo :) Hvala!
2017 06 08
Nisam pazila na iznos narudzbe...koja je usput bila 362,ookn ocarinilo me za 177,ookn :@ ljuta ko pas ,:(
2018 01 12
od 22 do 15o eura narudzbe obracunava se samo pdv a ne carina opa mi nije jasno kako mi je toliki iznos wtf :o
2018 01 12