Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana korisnica

Napokon adminka zablokirala prevaranticu Mateja19.Nek se zna da cemo svih eliminirati tko vara i nisu poštene.I ja bih zamolila sve korisnice da prijave ako ima još poput Mateja19.Sada ce ona pokušati otvoriti drugu stranicu,pa ce nastaviti dalje.Ako šta ja iman nijenu adresu pa se javite,ili da javno objavin,kako ocete. Zamoli cu adminku da ostavi uru vrimena ovu temu,hvala
2013 04 23
ja imam maja18 isto želim da se blokira ...PREVARANTICA I LAŽLJIVICA [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 04 23
arijan,javi adminke da je blokira.Triba stat njima na kaj. [:frustriran]
2013 04 23
jesam draga i ostavila neg i slala poruke i čak se glupača brinula da joj nedaj Bože nije nešto,al gđica mi se javila u prošlu srjedu i rekla da je danas njen tata poslao!!! moš misliti pa da su i pješce stizale te rifle došle bi prije [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] ne volim da me nitko pravi budalom niti ču to kome više dopustit [:ljut]
2013 04 23
i korisnica nununu je blokirana
2013 04 23
i ja sam dobila poruku od nununu pa procitajte [:jezik] [:hihot] nununu , prije 1 minutu ti mi se dopadas i zato te mole im da kolegicama objasnis da nemam zle navike i da se ne planiram zezati nikako nego zaraditi za poklon za decka ne moze se mene ovako diskvalificirati i sad kada stavim sliku negdje ce svi odmah negativno grditi pa tebe molim d akazes da nije bas to tako. hvala ti za to unaprijed jer ti vjerujem i znam da imas doru dusu jhvala
2013 04 23
Pa nije blokirana. Sad mi je neku sliku poslala
2013 04 23
i meni poruku a ti Od nununu , prije 1 minutu a ti me poslusaj sad necu te niri pitati jeli nosis za muskarca odjecu
2013 04 23
Pa kako nije blokirana???
2013 04 23
Ja ne nađem profil [:place] ...baca me na pocetnu...ocito je blokirana
2013 04 23
Ja sam rekla adminki i adminka mi je javila da je blokirala
2013 04 23
Ja cekam zamijenjeno da mi stigne, ali ocito jos nije ni krenulo, a sumnjam i da bude uopce [:ljut] Ovo je mislim treci tjedan otkako smo se dogovorile za slati, ja poslala nakon par dana, i od tad se ne javlja, kad sam ostavila negativnu, javi mi se neka druga korisnica, kao ova ju je zamolila da dam podatke da mi moze poslati jer ona trenutno ne moze na krpice. No od toga nista ocigledno. Radi se o korisnici (MarylinMonroe)
2013 04 23
zagi pomiri se sa sudbinom bit ce ti lakse [:hihot] [:hihot]
2013 04 23
Dosta sam pratila šta se sve stavlja i bila iznenađena šta sve tu ima. Od stvarno prekrasnih stvari i ručno izrađenih (što posebno cijenim) pa do .. , da ne kažem čega. Ja znam ići u Second Hand (čak i u inozemstvu) jer se može naći prekrasna pogotovo, vintage robica. A kod nas - mislim portal - svašta! Dobivanjem loših, nenosivih i sl. stvari svakako ste oštećeni na bilo koji način. Samo što se loša robica može popraviti, ali ljudi? Očito neki imaju već negativnu premisu s kojom ulaze u ovo (kako nekoga zeznuti, kako zgrnuti lovu na brzinu i nestati bez trunke savjesti). Označiti takve je posljedica, ali da do toga ne bi došlo treba naći dobar način kako to spriječiti. Ja sam za ono: stroga pravila - pa tko želi neka prihvati, tko ne ... široko mu polje! Žalosno je da prevarena strana mora dokazivati o kakvoj šteti se radi. Tu ni toleranciija ni razumijevanje ne pomaže. Ljudi, pa zar je tako teško reći: OPROSTI, došlo je do pogreške pa idemo to zajedno riješiti! Na ljudski način se sve može mirno riješiti, ali uz obostrano uvažavanje i razumijevanje. Prepucavanje tipa ja ovo, ti ono, ... nikuda ne vodi. Pa pogledajte malo komentare i odgovore, još malo pa će biti i psovke! To ne priliči damama! Kako ovdje ima dosta mladih ljudi, pitam se, kud ovo ide. Priznajem, ne mogu generalizirati. Ima, a ja sam barem surađivala (hvala Bogu), sa izuzetno, sad vidim, dobrim, baš dobrim ljudima (osim nekih).
2013 04 23
evaanita, slazem se u potpunosti s vama, imala sam vec problema i kad su ljudi-LJUDI, sve se rijesi, no sto s ovakvima koji zeznu pa nestanu? trebala bih mirno sjediti i reci, a dobro, nema veze.. ako vec moram tako, onda mi bude puno lakse kad barem s nekim podijelim pricu ovdje. kad bude gospodica nosila moju torbu, barem znam da netko negdje misli na mene [:smije]
2013 04 23
1 2