Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako doći do Krpica?

Zanima me kako ste vi saznale za Krpice? Evo ja sam bila cendrala frendici za besparicu i zna li neki način za relativno brzo zaraditi (od posla ništa, jedva faks rješavam [:hihot] ) i rekla mi je za Krpice i tako ja napravim profil, poslikam, stavim i kao prodavat ću ja to. I onda shvatim, tu je i forum! I hrpa super stvari! I sad na kraju i prodajem i kupujem i mijenjam se i na Krpicama sam toliko da me dečko mora tjerat s kompa i mobitela [:smije] Koja je vaša priča? [:zaljubljen]
2013 04 24
ja sam slucajno preko jedne prijateljice rekla sam joj da sam neke stvari stavila na njuskalo a ona je rekla da ona zna otici na moje krpice i tako da sam isla pogledati i eto me sad ovdje [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 04 24
moj je rekao da ce ga pokvariti [:smije] [:smije] [:smije] [:smijesi]
2013 04 24
Ja sam skuzila preko nekog portala, ne sjecam se vise kojeg..trazila sam neke maske za kosu i to je neki nas portal di zenske stavljaju svoje videe i pisu o kozmetici blabla,nista pametno uglavnom, i netko je u komentarima nesto napisao za mojekrpice :D
2013 04 24
Hahahaha [:smije] [:smije] nekako si i ja to očekujem [:hihot]
2013 04 24
a stvarno znam pretjerati [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 04 24
Ja sam saznala preko 'Šminkerice' tako da je 'Šminkerica' kriva za moju ovisnost. A kako mi je danas muž diplomirao imam laptop samo za sebe [:sramezljiv] [:hihot]
2013 04 24
meni su djeca rekla da sam ovisnik o krpicama gore nego oni o fejsu
2013 04 24
i ja imam laptop samo za sebe a dragi ima komp,on u dnevnom ja u sobi [:smije] [:smije] [:smije]
2013 04 24
Ja sam vidjela link na žena.hr. Sad nisam više tamo, samo na krpicama uživam!!!! [:zaljubljen]
2013 04 24
ja sam vidjela kod ane na blogu psycho couture. inače,redovno je pratim i čitam,kako na blogu,tako i na fejsu.pa sam se među prvima i registrirala [:zaljubljen]
2013 04 24
ja sam na fejsu sa strane vidjeli i zanimalo me što je to, kliknila i evo me ovdje [:kesi]
2013 04 24
Evo i moje priče...ja sam sama naišla na ovu stranicu prilikom traženja haljine....i odmah se registrirala i stavila artikle i krenulo mi jako dobro...u prvih dva mjeseca prodala sam robe u vrijednosti oko 1000kn...tako da sam i dobro zaradila...sad je jedno vrijeme primirje što se tiče prodaje,ali barem mijenjam ako naiđe netko zainteresiran za zamjenu...i da, ja sam svakoj kolegici preporučila krpice i sve su ovdje.... [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 04 24
A, ja sam silno željela pončo i uguglala pončo.Pojavilo se puno tih ponča i među njima jedan sa Mojih krpica. Još je ovdje [:hihot]
2013 04 24
A od kada postoji ova stranica kod nas?
2013 04 24
1 2