Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokirana sam, a nista nije rijeseno!

Stari profil mi je blokiran, a nista nije rijeseno! Sad me bombardirajte jer se nisam mogla javiti na staru otvorenu temu... Od admina osim poruke da sam blokirana ni a ni b, a sve je ostalo NE RIJESENO! Neke ce prepoznati o kome se radi... Nivia00 Nadam se da ce se admin javiti barem ovdije!
2017 11 28
A baš to - mogli ste se tamo javiti. Ooo i Vi i sestra ste Ovidije;-)
2017 11 28
> iraira: > A baš to - mogli ste se tamo javiti. > Ooo i Vi i sestra ste Ovidije;-) Nisam se tamo javila, cekala sam admina ali nista od toga ocito.... O da, ne samo sestra, ima nas puno iz obitelji na krpicama 😉
2017 11 28
Niste podastrijeli nkakve dokaze pa vjer. zato - sve tamo piše...
2017 11 28
> iraira: > Niste podartrijeli nkakve dokaze p avjer. zato - sve tamo piše... Nisam imala prilike jer me odmah blokirala bez da mi je dala priliku da ista kazem! Tamo s moje starne ne pise nista... Samo se Niki dobro opravdavala, a od dokaza nije stavila nista osim slike poslanog pakera (na netocnu adresu posto ja svoju nisam nikada dala) i potvrde o slanju. I sada je to uredu? Ja sam blokirana, a Niki je dobila povrat ruksaka i moju uplatu za isti.
2017 11 28
> NiaMara: > > iraira: > > Niste podartrijeli nkakve dokaze p avjer. zato - sve tamo piše... > Nisam imala prilike jer me odmah blokirala bez da mi je dala priliku da ista kazem! Tamo s moje starne ne pise nista... Samo se Niki dobro opravdavala, a od dokaza nije stavila nista osim slike poslanog pakera (na netocnu adresu posto ja svoju nisam nikada dala) i potvrde o slanju. I sada je to uredu? Ja sam blokirana, a Niki je dobila povrat ruksaka i moju uplatu za isti. Mozete vi i s ovim profilom objaviti sliku uplatnice da se vidi kad ste uplatili. Al imam neki osjecaj da to ipak necete uciniti, tako da...... Btw, Niki je isto po mom misljenju tribala dobit blok.
2017 11 28
> nefertiti111: > > NiaMara: > > > iraira: > > > Niste podartrijeli nkakve dokaze p avjer. zato - sve tamo piše... > > Nisam imala prilike jer me odmah blokirala bez da mi je dala priliku da ista kazem! Tamo s moje starne ne pise nista... Samo se Niki dobro opravdavala, a od dokaza nije stavila nista osim slike poslanog pakera (na netocnu adresu posto ja svoju nisam nikada dala) i potvrde o slanju. I sada je to uredu? Ja sam blokirana, a Niki je dobila povrat ruksaka i moju uplatu za isti. > Mozete vi i s ovim profilom objaviti sliku uplatnice da se vidi kad ste uplatili. Al imam neki osjecaj da to ipak necete uciniti, tako da...... > Btw, Niki je isto po mom misljenju tribala dobit blok. Ma joj, gdji sinulo da bi opet prodavala, a teze s nula povratnih, ne bi da ju se povezuje s onim kokoskama, sta nam je izdjelila, nema dokaza, cekala u medjuvremenu pa ajmo opet u krug.
2017 11 28
Zaboravih i isfrustrirane babe, koje cekaju kad ce po nekome sr...
2017 11 28
Da vidimo tu famoznu uplatnicu!
2017 11 28
> iraira: > Zaboravih i isfrustrirane babe, koje cekaju kad ce po nekome sr... Eh, seka je sama napisala da nema zivaca raspravljati... Sve ste se sletjele, a nitko nista nije napravio da bi se nesto rijesilo 😏
2017 11 28
> rafaela1973: > Da vidimo tu famoznu uplatnicu! Bas me zanima zasto je niki nije objavila kada je toliko postena?
2017 11 28
Pa evo Vam sada prilika pa se opravdajte! Zanenarite komentare i ispricajte svoju stranu price. Ja mislim da je i niki zasluzila blokadu. To sam vec napisala u prosloj temi.
2017 11 28
> NiaMara: > > iraira: > > Zaboravih i isfrustrirane babe, koje cekaju kad ce po nekome sr... > Eh, seka je sama napisala da nema zivaca raspravljati... Sve ste se sletjele, a nitko nista nije napravio da bi se nesto rijesilo 😏 Samo objavi uplatnicu i to je to
2017 11 28
Nebitno zašto je niki nije objasnila, ti si tu da sebe opravdaš i eventualno si odblokiraš profil. To bi ti trebao biti primarni cilj. Ak si mogla stavit 89 slika razgovora, onda je najmanji problem poslikat uputnicu i riješiti dilemu.
2017 11 28
objavih ovo prije no što sam sliku vidjela. 18.11., etogac. A ta adresa, čija je? jel moš pokupit ruksak?
2017 11 28
1 2 3 4 5 ... 12