Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

moram vas obavijestiti!!!!

ma ovoj sam ja zaprijetila doc na vrata pa se prepala nije spavala nocima [:smije]
2013 04 30
hehe a i kad se nekom vracaju stvari, prevarantica uvijek moze rec da u paketu koji joj je vracen nije bilo to sto je ona bila poslala, nego nesto drugo ili slagat da si joj unakazila robicu, nosila, unistila...
2013 04 30
zekoslavica , draga..evo vidis da se isplatilo prijetit [:hihot] Ja sam vec pripremila iz ormara crni kožnjak! [:smije]
2013 05 01
MOD bit ce njih jos, samo ne treba odustajat [:smije]
2013 05 01
ova moja je jedna od takvih [:place] ali ne zeli vratit novac. najgore od svega je sto mi je to dopisivanje s njom neugodno i vec me strah sta cu procitat kad vidim njezin nick u inboxu. traumatizirajuce... zeli da joj vratim posteljinu prvo, a zna da sam je bacila. zavlaci i tvrdi da ne moze na krpice, a ima moj mail jer sam joj se i tamo bila javila kad je isto bila tvrdila da ne moze na krpice
2013 05 01
i da: nije ipak dobro napisat pogresnu adresu posiljatelja da se ne vrati ak ne preuzme pa platiis duplu postarinu jer onda vozamo postu, a nema naplate tog vracanja, a ak onda otvore paket, i nije im neka nagrada... pitam se, ak posaljes nekomu nesto i taj ne zeli preuzet pa ti se vrati, imasli ti onda pravo reci postaru da ne zelis preuzet i da je ona trazila da joj vratis prnje i mozes to dokazati porukama?
2013 05 01
1 2