Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Proteini! Koji kupiti?

Cure trebam pomoć ako tko ima iskustva i koristi proteine, namjeravam si uzeti ali ne znam koji izabrati? Hvala;)
2018 01 19
pila sam Whey proteine, s okusom banane i s čokoladom. Puno mi je finiji s čokoladom ;) Meni su zadovoljavajući. Popijem 500 ml (pomiješaš s vodom) poslije treninga, taman da si povratim snagu ( često vježbam kasno navečer tako da nemam poslije njih ni potrebu večerati)
2018 01 19
Super! Puno hvala! Ima neka stranica preko neta da si naručim?
2018 01 19
Na polleo, proteini.si, fitshop, bodybuilder... Sve ovisi za sta zelis proteine... nisu svi proteini isti :) Whey protein je zadužen za rast mišića i sagorijevanje sala. Uzima se prije ili poslije treninga. Ja pijem od vanilije, bijele čokolade ili kokosa :) Čokolada mi nikako nije sjela 😂 > anantonia111: > Super! Puno hvala! Ima neka stranica preko neta da si naručim?
2018 01 19
Pa konkretno bih uzela kao nadomjestak obroka, nikako ne mogu dobiti na kilazi, a i kad dobijem jako brzo izgubim jos s time da se i dosta krecem. Mogu onda taj Whey uzeti?
2018 01 19
Uzmite sa sto vise ugljikohidrata i secera i produljenim djelovanjem. Ako se trebare udebljati, a inace ne mozete - od proteina sigg necete...pogotovo umjesto obroka
2018 01 19
Slažem se s gornjim komentarima. Ja se od Whey proteina nisam ništa udebljala, koliko sam uspjela izračunatovo dnevno što popiješ nije ništa previše kalorično.
2018 01 19
Hvala puno! Ako jos tko ima kakav savjet za debljanje i odrzavanje tezine, prihvacam sve;)
2018 01 19
Bas mi je na fejsu sad bila objava od protein shop Osijek: Unatoč činjenici da imaju na raspolaganju veliku količine hrane, neki se ljudi nikako ne mogu udebljati odnosno dobiti na tjelesnoj masi. Waxy maize starch je proizvod, koji vam može pomoći, jer predstavlja zdravu mogućnost za dobivanje tjelesne težine na način, koji poveća apsorpciju kalorija. 100% čisti kukuruzni škrob u obliku voska Idealan izvor ugljikohidrata Za obnavljanje zaliha glikogena Bez aditiva i aroma
2018 01 19
Najbolje je posavjetovati se s lijecnikom i/ili farmaceutom za uzimanje vitamina koji nadoknadjuju i otvaraju apetit. To zaista pomaze, sigurno vise od proteina.
2018 01 19
Ja sam prije par godina imala problema sa dobivanjem na kilazi,koliko god sam jela nista se nije htjelo primiti. Par savjeta za zdravo debljanje: Povecaj kalorijski unos,to ne znaci da se trpas kolom cipsom i kolacima jer nezelis nezdrave kile koje i ruzno izgledaju ;) Povecaj unos proteina, DA proteinski sejkovi pomazu u dobivanju na misicnoj masi. Doktor ih je cak preporucio mojoj prijateljici i pomoglo joj je. Jedi dovoljno ugljikohidrata i bitno..vjezbaj! s tim ces si i otvoriti apetit (: Meni je osobno whey od vanilije dobar. Cokolada mi nije sjela
2018 01 19
Tako je - mišićnoj, uz uzimanje svega ostalog i tjelovježbu; čitati s razumijevanjem!
2018 01 19
Hvala hvala puuno!!:***
2018 01 19
Proteini daju energiju samo misicima, odnosno ne daju energiju tijelu. Od proteina necete dobit na kilazi, ako se zelite udebljat jedite sto vise ugh, ali zdravo..ne trpat u sebe sve sta dode pod ruku. A sto se tice proteina, najbolje je mozda pocet sa nekim laksim proteinima, ne odmah na whey. Tipa u Dm-u imaju proteine koji su sasvim okej za pocetak, ja sam ih pila (okus cokolade, ostali ne valjaju) i bili su mi super za pocetak. Kasnije sam presla na whey i kupujem proteine samo u Polleu.
2018 01 21
ja sam bila battery whey s okusom čokolade i taj mi nikako nije sjeo, ali cookies and cream je odličan :D
2018 01 21
1 2