Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Slike koje se ne prikazuju

> Dorica505: > Ljudi ja NIKAKO ne mogu okrenuti sliku. Jednostavno mi je stalno postavlja obrnuto. > Ima li još netko sličnih problema ? Meni kad se to desi sliku samo malo izrežem (na kompu, mobu) i onda ju učita u pravom smjeru. Ne znam zašto al eto, meni tak uvijek uspije pa probaj :)
2018 03 05
I ja sam sada dosta vremena potrošila dok sam sve slikala ponovno pa opisi itd...frustrirajuće..a imam još artikala za ponovno uploadati
2018 03 06
pa ovo već danima i danima,vidim prvih 5 stranica i sljedećih 50 bez slika???
2018 03 06
Zar ne bi bilo dovoljno da se editira artikl, maknu slike i onda uploada opet??? Mislim, ako je opis tu nije li dovoljno samo 'osvjeziti' slike. Ja imam naviku cuvati na kompu sve slike za prodaju. Nije radi gubitka nego i zato sto ovdje nema opcije povecanja slike, a mozda bi netko bolje pogledao. To je isto feature koji fali ovdje.
2018 03 08
> fiumana: > Zar ne bi bilo dovoljno da se editira artikl, maknu slike i onda uploada opet??? Mislim, ako je opis tu nije li dovoljno samo 'osvjeziti' slike. Ja imam naviku cuvati na kompu sve slike za prodaju. Nije radi gubitka nego i zato sto ovdje nema opcije povecanja slike, a mozda bi netko bolje pogledao. To je isto feature koji fali ovdje. Dobar dan, sliku i na "krpicama" možete povećati tako što kliknite tri točkice pri vrhu ekrana desno, ispod x za zatvaranje . između ostalog dobijete opciju zumiranja pa povećavate koliko vam treba. To naravno nije vrhunske rezolucije ali koristi. Problem je sa starim opisima na koje stavite novu sliku što vam artikli ostaju u moru izbrisanih. Ja osobno kad pretražujem pa dođem na 10-ak praznih stranica, odustanem. Nemam živaca. Sada kopiram opis i zalijepim ga ispod nove slike. Ipak nešto manje posla, a artikal mi je vidljiv među novima...Srdačno Mirela Kalanj
2018 03 09
zanima me zasto na laptopu ne mogu poslat upit za artikl i ne mogu gledat slike samo onu koja je pocetna..ne mogu se listat slike do preo mobitela se sve moze ?!?!
2018 03 10
ajde Jovo nanovo, vadi sve iz kofera i uslikavaj i opisuj svaki artikal :,'(
2018 03 13
> mirela1956: > Dobar dan, sliku i na "krpicama" možete povećati tako što kliknite tri točkice pri vrhu ekrana desno, ispod x za zatvaranje . između ostalog dobijete opciju zumiranja pa povećavate koliko vam treba. To naravno nije vrhunske rezolucije ali koristi. Ma gdje...? :o
2018 03 14
Znaci problem je sto su objave prestare ili? :/
2018 03 15
> turquoiseme: > Znaci problem je sto su objave prestare ili? :/ Ja sam mislila da je problem u starim objavama i vidjela sam sve od prosle i ove godine,danas ne vidim gotovo nista..Prelistam par stranica novih objava i vidim jednu-dvije slike..Na svojima od prije par dana vidim samo prvu sliku,na nekima niti to..
2018 03 16
Evo pregledavam krpice na novo stavljene.. i ne vide se slike od 16.03.2018....????????????????? Pa neka sada netko rece u ČEMU JE KVAKA... Heeejjj...ima li tko itko...na ovoj stranici ODGOVORAN.. ma dajte to vec jednim ispravite te POGRESKE.. HHAAAALLLOOOUUUUUU ima li koga???????
2018 03 17
Imam problem. Nikako nece da mi uploada nove artikle. Pomoc. 😔
2018 03 22
> Uljeshura: > > mirela1956: > > Dobar dan, sliku i na "krpicama" možete povećati tako što kliknite tri točkice pri vrhu ekrana desno, ispod x za zatvaranje . između ostalog dobijete opciju zumiranja pa povećavate koliko vam treba. To naravno nije vrhunske rezolucije ali koristi. > Ma gdje...? :o Dobar dan, kako sam navela...imate ekran kompa, na samom vrhu desno ispod x-a za zatvaranje stranice nalaze se tri padajuće točkice, kliknite na njih i otvara se prozor koji uz ostale opcije ima zumiranje. Sa tim zumiranjem povećavate sliku, poslije je dovedete u željeni okvir. Nadam se da je savjet koristio. Srdačno Mirela :")
2018 03 24
ovo već traje duže vrijeme, užas-.-
2018 03 25
Ja ne mogu da obrišem te artikle koji se ne vide -.- :( :( :( :( :( :( :(
2018 03 26
1 2 ... 4 5 6 7 8