Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Slike koje se ne prikazuju

Rekli su mi da bi trebalo biti u redu. Pokušajte iz nekog drugog browsera i obrišite history i cache.
2018 02 17
Meni i dalje ne želi uploadati slike. Probala sam i s laptopom i s brisanjem povijesti ali nista
2018 02 17
> mirela1956: > Pa to je doista vrlo neugodna situacija. Meni se ne vidi 40-ak % artikala. Izbrisati sve nevidljivo je grozno; to je višegodišnji trud i sve nanovo poprilično je zahtjevan posao. Pogotovo kad netko poput mene detaljno opisuje proizvode. Žao mi je što se taj problem tako olako shvaća. Čini mi se da jedino ja smatram takve stvari ozbiljnima. Činjenica jeste da vlasnik stranice zarađuje na oglasima zahvaljujući brojnosti nas "krpičarki"; činjenica jeste da je u oblikovanje stranica uloženo mnogo sati sjedenja za kompjutorom, mjerenja, pohrane, opisa...Sve to izgleda odlazi u vjetar...Uvijek pristajemo biti ovce. Žalosno i nepravedno. Mirela Kalanj
2018 02 17
Slažem se. Ja sam to upravo otkrila i shvatila da nemam dobrih nekoliko godina rada i objavljivanja. Pa koliko sam samo vremena i truda uložila u to sve. Jednostavno nemam više ni volje ni vremena to sve ponovo stavljati. Katastrofa i sramota za one koji su odgovorni.
2018 02 17
Na njuškalu se takvo nešto nikada neće dogoditi. Inaće u zadnje vrijeme se jako teško postavljaju artikli. Sve poslikam, upišem i onda neće postaviti oglas. Već sam luda i polagano dižem ruke od svega.
2018 02 17
> markina: > Na njuškalu se takvo nešto nikada neće dogoditi. Inaće u zadnje vrijeme se jako teško postavljaju artikli. Sve poslikam, upišem i onda neće postaviti oglas. Već sam luda i polagano dižem ruke od svega. Meni se dešava ista stvar. Let go app funkcionira
2018 02 18
> Dorinaa: > Ja imam velikih problema s otvaranjem stranice, jako je sporo, stalno javlja greške, ne učitava slike, a postavljanje novog artikla traje beskrajno dugo... U čemu je problem? ,:(
2018 02 18
> markina: > Slažem se. Ja sam to upravo otkrila i shvatila da nemam dobrih nekoliko godina rada i objavljivanja. Pa koliko sam samo vremena i truda uložila u to sve. Jednostavno nemam više ni volje ni vremena to sve ponovo stavljati. > Katastrofa i sramota za one koji su odgovorni. potpis.
2018 02 18
Također isti problem kod mene. Niti mogu vidjeti,kod drugih korisnica njihove oglase ,i kod mene također ne dostaju oglasi, malo se prikažu i nestanu. :/
2018 02 19
Ja sam pobrisala sve sta se nije vidilo, imam problem i sa ucitavanjem novih i starih izbrisanih jer svako malo steka i iskreno mislim da ako se nestanak slika ponovo dogodi i ako stvari ne profunkcioniraju kako bi trebalo da mozete slobodno ugasiti stranicu. Jer ovako vise nema smisla. Reklame donose zaradu samo na aktivnim stranicama, a da bi stranica bila aktivna i sa hrpom korisnika trebala bi i funkcionirati ie znaci treba nekog vraga i ulagat u nju a cini mi se da se to bas i ne dogadja.
2018 02 19
Svaki dan sam suočena također sa čitljivim naslovom ali ne vide se slike i artikl , no danas mi čak fali par oglasa Slučajno sam primjetila jer sam htjela neke oglase podići i hah paf nema oglasa, da li je obrisan ili nestao nekom tehničkom pogreškom, ne kužim :-(
2018 02 23
meni je veci problem sto ne vidim od drugih ni jednu sliku,ni jedan artikl..a zena se zeli zamjenit..ja svoje sve vidim al od drugih nista....ni sad tu u forumu nevidim ni jednu sliku
2018 02 23
> Dorinaa: > Ja imam velikih problema s otvaranjem stranice, jako je sporo, stalno javlja greške, ne učitava slike, a postavljanje novog artikla traje beskrajno dugo... U čemu je problem? ,:( Zbog svega toga i neugodnosti koje ovdje dozivljam,molim da moj profil sto prije izbrisete.Hvala
2018 02 24
Mislila sam da sam ja jedina:).
2018 02 26
Upravo sam izbrisala nekoliko artikala i sve ponovo postavila.Sve je odrađeno rekordno brzo,a inače osjedim čekajući.Uvijek je bilo problema,ili je sporo ili neće,ili ide,pa stane,a sada sve kao satić:).Bez ikakvih problema.Nije to toliki problem,samo kopiram opis robe,ostalo ispunim(traje 30-tak sekundi).Samo mi je žao što ne mogu vidjeti oglase drugih krpičarki.Da svaki dan postavite 2-3 oglasa za par dana ćete završiti,ne znam zašto dižete toliku buku.
2018 02 27
1 2 3 4 5 6 7 8