Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cijena artikla

Apropo jedne rasprave s prijeteljicom - zanima me koliko biste vi platile najviše za artikl na mojim krpicama? Bez obzira o kojem se artiklu radilo.
2018 02 19
Pogledala sam vaš ormar , cijene su ok . imate par artikli s višom cijenom, naravno s poštenim kupcem sve da lako dogovoriti . I vidim da vam ide , prodaja. Također i vaši kupci su zadovoljni. Sretno s prodajom!
2018 02 19
Što se tiče mojih cijena- i ja smatram da nisu (pre)visoke, osim ako su potpuno nove. A nisu ni cijene uklesane u kamen. Zapravo, tema je otvorena nakon što je prijateljica pronašla tu na krpicama cipele koje je dugo željela, ali je cijena prenapuhana pa smo raspravljale do koje bi cijene išla s obzirom koliko jako želi te cipele...
2018 02 19
Platila bih koliko bi trebalo. Ako nešto želim, a imam love da to platim, onda kupujem - do sada sam kupovala i artikle skuplje od tisuću kuna.
2018 02 19
> stela456: > Pogledala sam vaš ormar , cijene su ok . > imate par artikli s višom cijenom, naravno s poštenim kupcem sve da lako dogovoriti . > I vidim da vam ide , prodaja. > Također i vaši kupci su zadovoljni. > Sretno s prodajom! Ne razumijem komentar, koliko ja shvaćam pita se o nečemu posve drugom.
2018 02 19
> rosalie: > Što se tiče mojih cijena- i ja smatram da nisu (pre)visoke, osim ako su potpuno nove. A nisu ni cijene uklesane u kamen. > Zapravo, tema je otvorena nakon što je prijateljica pronašla tu na krpicama cipele koje je dugo željela, ali je cijena prenapuhana pa smo raspravljale do koje bi cijene išla s obzirom koliko jako želi te cipele... Jedino da se probate dogovoriti s prodavačicom, kad ne znam o kakve su cipele, stvarno ima tu svega ,cijene su tu skuplje nego u dućanima....
2018 02 19
> stela456: > > rosalie: > > Što se tiče mojih cijena- i ja smatram da nisu (pre)visoke, osim ako su potpuno nove. A nisu ni cijene uklesane u kamen. > > Zapravo, tema je otvorena nakon što je prijateljica pronašla tu na krpicama cipele koje je dugo željela, ali je cijena prenapuhana pa smo raspravljale do koje bi cijene išla s obzirom koliko jako želi te cipele... > Jedino da se probate dogovoriti s prodavačicom, kad ne znam o kakve su cipele, stvarno ima tu svega ,cijene su tu skuplje nego u dućanima.... Na brzinu sam pročitala dok nisam, pročitala ponovo mislila sam da se radi o profili od korisnice koja je otvorila temu. sori na mojoj pogrešci.
2018 02 19
> stela456: > > rosalie: > > Što se tiče mojih cijena- i ja smatram da nisu (pre)visoke, osim ako su potpuno nove. A nisu ni cijene uklesane u kamen. > > Zapravo, tema je otvorena nakon što je prijateljica pronašla tu na krpicama cipele koje je dugo željela, ali je cijena prenapuhana pa smo raspravljale do koje bi cijene išla s obzirom koliko jako želi te cipele... > Jedino da se probate dogovoriti s prodavačicom, kad ne znam o kakve su cipele, stvarno ima tu svega ,cijene su tu skuplje nego u dućanima.... Još je u procesu razmišljanja i vaganja. O kojim se cipelama radi ne bih rekla da ne ispadne na nekog prozivam. I baš zbog ovo što ste zadnje napisali - dvoumi se oko kupnje. Samo me/nas zanima do koje bi cifre išle s kupnjom? Baš zbog ovo što se tu nerijetko može naići na (puno) više cijene nego u trgovini.
2018 02 19
Ja osobno na krpicama , plaćam do 400 kn i manje od toga ,jer sve pretražim čak nađem istu stvar koja je duplo jeftinija i nova . Većinom kupujem jakne , cipele baš i ne jer nemam sreće s cipelama , kupim nove ali mi ne odgovaraju tako da baš moram kupiti u dućanu. Naravno pošto imam studenticu, moram paziti na svaku kunu . I većinom kupujem kćerki.
2018 02 19
> gitadevi: > Platila bih koliko bi trebalo. Ako nešto želim, a imam love da to platim, onda kupujem - do sada sam kupovala i artikle skuplje od tisuću kuna. Prvo bi odgovorila identicno kao Gitadevi, a kasnijim vasim upisima sticem dojam kako vi pitate i koliko vise nego sto nesto realno kosta bi platila na Mk... Nikoliko, ukoliko je cijena veca nego u trgovini - ne kupim uopce ili kupim u trgovini. Opcenito kad odlucujem kupiti ili ne kupiti nesto - progooglam cijene istog proizvoda, novog i rabljenog, relativno brzo steknem dojam koliko je neka cijena u okvirima realne ponude/potraznje....
2018 02 19
Naravno da najprije proučim sve opcije i varijante i onda se odlučim za najpovoljniju.I ja radije platim manje, nego više . Međutim, nije rijedak slučaj da se zalijepim za nešto što se više nigdje ne može nabaviti ili je unikatno - volim te neke rijetke stvarčice , parfeme koji se više ne proizvode, vječne krpice i unikatan nakit, što ću. U tom slučaju platim čak iako je cijena možda prenapuhana. Povremeno mi se posreći, pa nabasam na pravi dragulj, a prodavačica nema pojma što ima i prodaje ga za kikiriki (tad se čak osjećam malo krivo ,:) ), pa , kad se zbroji, podijeli i izvrše sve ostale radnje, ispadne da ipak ostajem u okvirima budžeta o:)
2018 02 19
Nebi iz principa, takva sam. Doduse ovisi i da li je taj artikl bio dostupan kod nas..ako je bio i dvoumila sam se pa odlucila kad je vec rasprodan necu ga kupiti nikako, razmisljam -sama sam si kriva sto nisam kupila, a da netko debelo zaradi nece od ovog kupca -tj.mene. Ako znam da nije bio kod nas, npr.kupljeno je vani i netko je to trazio i donio ok, razmislit cu i o placanju vise cijene. E sad, ne mogu sve znati uvijek jel..pa mozda sam nekad i uvjetno receno prevarena mada sumnjam jer ne kupujem cesto na mk. Takodjer uopce kad je rijec o kupnji pa cak i povoljnoj da nije prenapuhana cijena, ako je u pitanju iznos iznad mozda 400kn-500 kupila bih od top clanica *i to ne svih :D ili forumasica za koje vjerujem da nebi zeznule,od cura sa kojima sam nekad imala komunikaciju/zamalo suradnju jer bilo je dragih cura koje su vec prodan artikl izmjerile cisto da znam jel mi odgovara velicina..ne od svakog to je sigurno. Ali sigurno je da nebi preplatila artikl ako je bio dostupan kod nas i ja to znam :D Jace je od mene..
2018 02 19
I da nebi ispalo da ne kupujem na mk a prodajem stalno, to je jednostavno zato sto uvijek trazim nesto isto kao nesto, a to u tom trenutku nema..Gledam konstantno ponudu ali trazim konkretno.
2018 02 19
> rosalie: > Bez obzira o kojem se artiklu radilo. Nemoguće :D Jer nije isto gledati kupujem li recimo neku košuljicu za 1 prigodu, tad gledam da sam u nekih 70kn s poštarinom, ili pak timberlandice ili neki skupi komad obuće. Iako ne bih nikad dala tipa 500kn na krpicama za tak neki komad, bez obzira što je taj artikl u dućanima recimo 100. timbice konkretno mogu naći na sniženju( kao što i jesam, za 400tinjak kn, nove). A recimo neke tenisice za trčanje koje su u dućanu 1000kn, a ovdje 600- pa za 600kn mogu naći neke tenisice za trčanje u dućanu, isprobat ih i vidjet jel mi štimaju na nozi. No inače sam židov, bračanin, škot, tj. škrta i 90% stvari mi je preskupo :D Ne samo na MK nego i IRL, tj. u dućanima. Tak da neki artikl pratim ko kobac i godinama ako treba, ali ga nađem na kraju za bagatelu :")
2018 02 19
,:) Posteno, Sara!
2018 02 19
1 2 3