Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Pekač kruha - iskustva

Pozdrav, drage žene! Razmišljam o kupnji električnog pekača kruha pa me zanima imate li kakve preporuke, iskustva. Hvala!
2018 02 27
Moje iskustvo je da je to jos jedan aparat koji stoji i smeta :)
2018 02 27
Izvrsna stvar, godinama smo ga koristili, sve dok nismo ručno počeli raditi kruh. Još uvijek ga imamo u rezervi, Lidlov Silvercrest - izvrstan je, a nije bio skup
2018 02 28
Puno hvala objema, na komentaru i preporuci. 😄
2018 02 28
ja imam tefalov odličan je radim i tjesto za picu , rezance i džemove u njemu svaki dan je u upotrebi prezadovoljna sam knjižica sa receptima bi mogla biti malo bolja u smislu više recepata
2018 02 28
> ljiljana76: > ja imam tefalov odličan je > radim i tjesto za picu , rezance i džemove u njemu > svaki dan je u upotrebi prezadovoljna sam > knjižica sa receptima bi mogla biti malo bolja u smislu više recepata Ajme, pa to je skoro kao multipraktik. 😁
2018 02 28
Mi ga koristimo samo kad smo na moru jer ne mozemo pronaci kruh koji nam odgovara😞i super je, kruh bude prekrasan, radila sam u njemu i tijesto za pizzu i kiflice...nas je Vivax i imamo ga sigurno 7 godina i jos radi (doduse u upotrebi je eto samo mjesec dana dok smo na moru ali tad je u upotrebi skoro svaki dan)
2018 02 28
da baš kao multipraktik ima 20 programa radi i jogurte vrhnja i sir kuglofe i razne kolače sa suhim i kandiranim voćem i čokoladom ma odličan je
2018 02 28
Hvala svima na savjetima. Sve sam bliže odluci da ga kupim kad čujem kakve sve divote može. 😄
2018 02 28
Mislim da je nas 7 godina star, kupljen u lidlu i zadovoljni smo. Jedno dvije godine smo stalno pekli kruh. Najljepse mi je za vikend se probuditi, a stan mirise po kruhu, pa onda na onako jos topal namazati maslaca, mljac. Negativna strana je da zauzima mjesta, kojeg ja nemam u kuhinji. Zato ga sad i ne koristim jer drzim mutipraktik na radnoj povrsini.
2018 03 03