Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

kako ozivjeti Dr. Martens cizme

Iskopala sam svoje stare Dr. Martens cizme, sva sretna jer jos stanem u njih. Sad me zanima kako ih ozivjeti. Bordo boje su, deset rupica, sa duplom kuglom, al je ta kugla posvjetlila, i dosta su krute. Imate li kakve savjete, preporuke za neke kreme, ulja, s kojima bi ih malo ozivila?
2018 03 03
Namaži ih vazelinom ili niveom
2018 03 03
Joooooj, probaj ih nekoliko puta namazati i nositi na krace staze. Inace je staru krutu kozu moguce eventualno omeksati stalnim koristenjem, ali traje dugo.
2018 03 04
@Bliss, hvala na savjetu, mislila sam sa kremom al kako su bas stare mozda je nedovoljno samo s kremom. nisam nikad vazelin koristila, mislis da se dobro slaze s kozom? @happysseal bas istrazujem po netu kako ih kolko-tolko smeksati il bar malo prosiriti volila bi stavit memo uloske da budu i udobnije... za sada su ocetkane,ociscene, nagurala sam novinskog papira (koji je malo poskropljen vodom) tako sam vidila po netu da je moguce malo ih prosirit, sad se jos mislin dal da ih premazen kokosovim uljem. ovi s neta i youtube-a ih mazu s nekim mink oil al ima dosta njih sta spominju i kokosovo..
2018 03 04
Imam 2 para sa kapicom koje ne nosim često i mažem ih vazelinom.
2018 03 04
> HeidiArwain: > @Bliss, hvala na savjetu, mislila sam sa kremom al kako su bas stare mozda je nedovoljno samo s kremom. nisam nikad vazelin koristila, mislis da se dobro slaze s kozom? > @happysseal bas istrazujem po netu kako ih kolko-tolko smeksati il bar malo prosiriti volila bi stavit memo uloske da budu i udobnije... > za sada su ocetkane,ociscene, nagurala sam novinskog papira (koji je malo poskropljen vodom) tako sam vidila po netu da je moguce malo ih prosirit, sad se jos mislin dal da ih premazen kokosovim uljem. ovi s neta i youtube-a ih mazu s nekim mink oil al ima dosta njih sta spominju i kokosovo.. Ma mislim da možeš mazati bilo čime, samo da je masno (ja sam nekad koristila plavu niveu). Veći problem će biti razgaziti ih. probaj rukama 'lomiti' gornji dio barem...
2018 03 05
isprobat cu vazelin, mozda i kokosovo ulje. kako ih nisam godinama ni pogledala a ni odrzavala bit ce im potrebna sto veca masnoca i njega. Hvala na savjetima cure!
2018 03 05
Vazelin svakako isprobaj. Meni je taj savjet dao postolar i isto sam tako ove zime izvukla jedne drage čizme koje nisam sigurno 2-3 godine nosila. Namazala ih i evo već sam ih ovu zimu čak nekoliko puta obula :-)
2018 03 06
Tenisice koje su mi bile male skoro pa za broj, proširila sam tako što sam u njih stavila vrećice za zamrzavanje i dok je vrećica u tenisici napunila vodu u nju da skroz popuni tenisicu. Ostavila preko noći ili čak 24h (ne sjećam se točno) u zamrzivaču. Kad su se ledene tenisice otopile/osušile bile su mi taman :)
2018 03 07