Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Kako se riješiti smrada iz torbice

Pozz curke naručila sam torbicu tu na krpicama koja je bila stvaarno jako jeftina,lijepa je i to al sam bila začuđena cijenom i kad ono stigla mi super ali smrrrdi ko ništ,probala sam staviti vruču vodu prašak za veš i omekšivač unutra par sati ali ne djeluje,izvana je fake koža... Ima li neka prijedlog kak da se tog smrada riješim? Hvala! :D
2018 03 17
soda bikarbona...ako smrdi iznutra stavi sode u torbu i nek stoji dan, dva..ako smrdi izvana onda bih stavila u vodu sa sodom pa nek stoji 2h i poslije bi je stavila van na vjetar da se lufta i provjetrava nekoliko dana...jednom sam tako i bila napravila s jednom torbom i otisao je sav smrad umjetne koze, ali treba vremena da se izlufta na svjezem zraku...
2018 03 17
Octom prebrisati i osušiti..isto pomaže.. :")
2018 03 17
Probala sve navedeno i jos stosta.... nikako, bacila na kraju...
2018 03 17
> iraira: > Probala sve navedeno i jos stosta.... nikako, bacila na kraju... Isto tako,kod mene je bio remen u pitanju..Cak sam ga prala u perilici ali je i dalje jednako smrdio kad bi se osusio...
2018 03 17
Btw mislim da je i prodavacica to znala, a ako vam nije naglasila - jako jadno i prevarantski.
2018 03 17
Pokusajte staviti nekoliko vrecica caja.Ja sam na taj nacin izvukla smrad iz sinovih kopacki...
2018 03 17
Ja bi to reklamirala prodavačici. Kako može prodavati smrdljive stvari?!
2018 03 20