Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

H&m naručivanje

Dal ima netko iskustva sa H&m internet trgovinom? Koliko njima treba da pošalju naručeno?
2018 04 19
Ja sam pred Novu godinu čekala mjesec dana, 2-3 puta su mi slali mail isprike radi kašnjenja, ali je bilo vrijeme sniženja pa možda zato.
2018 04 19
> vedranapv: > Ja sam pred Novu godinu čekala mjesec dana, 2-3 puta su mi slali mail isprike radi kašnjenja, ali je bilo vrijeme sniženja pa možda zato. Mjesec dana?? Pa to je grozno. Ja eto treći dan čekam da mi pošalju mail da je poslano, ali ništa, narudžba je još uvijek in progress. Kad će to stići tko zna.
2018 04 19
ja sam naručivala više puta, uvijek je stiglo u roku cca 5 dana :) stvarno sam s njima imala samo pozitivna iskustva, kako sa kvalitetom i brzinom dostave, tako i sa povratom robe i brzim povratom novca. ja nemam prigovora!
2018 04 19
> FlyGirl5: > ja sam naručivala više puta, uvijek je stiglo u roku cca 5 dana :) > stvarno sam s njima imala samo pozitivna iskustva, kako sa kvalitetom i brzinom dostave, tako i sa povratom robe i brzim povratom novca. > ja nemam prigovora! Sumnjam da će stići u tom roku s obzirom da još ni isporučeno nije :/ negdje je očito zapelo.
2018 04 19
> Kristina2608: > > vedranapv: > > Ja sam pred Novu godinu čekala mjesec dana, 2-3 puta su mi slali mail isprike radi kašnjenja, ali je bilo vrijeme sniženja pa možda zato. > Mjesec dana?? Pa to je grozno. Ja eto treći dan čekam da mi pošalju mail da je poslano, ali ništa, narudžba je još uvijek in progress. Kad će to stići tko zna. Da, još sam ga mislila nositi na put, ali su mi na kraju susjedi preuzeli paket. Jedino je dobro šta su mi zbog tog kašnjenja dali 15% popusta na slijedeću narudžbu :D a i džemper od kašmira u pola cijene je super
2018 04 19
Uvijek dosli za cca 5 dana i sve super proslo jedino tad pred Bozic i meni kasnilo al sve oke
2018 04 20
uvijewk je stizalo za cca 3-5 dana, osim božićnih gužvi, ali evo sad opet produžili rok 7-10 dana i s tim da i to kasne, poslali ispriku,al još ništa nije krenulo :(
2018 04 29