Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Za lakšu kupnju i prodaju na krpicama predlažem-

Ovako, u zadnje vrijeme zbilja dosta kupujem odjeće preko krpica, no pretražujem nekoliko vrsta taggova za jednu stvar jer ne znam kako cure oglašavaju i taggiraju svoje artikle. Da se nekako pokušamo dogovoriti da objavljujemo pod istim taggovima? Npr ''hlače visoki struk'', a ne ''hlače visokog struka'', mislim da bi puno lakše pronalazili artikle. I možda da objavljujemo i nazive na engleski? Trenutno tražim culottes ili nekakve palazzo hlače, no tako ih ne pronalazim ,nažalost.. Eto, ja dajem svoj prijedlog, slušam vaše komentare! ;) Ugodan dan cure
2018 04 23
I usput, slobodno napišite kakve vi tagove pretražujete, da pomognemo jedni drugima u objavljivanju/pretraživanju..
2018 04 23
Dok god je "zara-mango-soliver-asos-mihajlohors-vrtnipatuljak" tagova na jednoj stvari na Krpicama, meni su ovi sa "hlace visokog struka" manji problem. ,:(
2018 04 23
Tag možete staviti kakav god želite i mnogo cura piše i na engleskom ili neki izraz koji je teško prevesti na naš ili ne postoji adekvatna riječ i tu nema problema 😊 No ako stavljate random tagove koji vam padnu napamet a nemaju veze s oglasom onda bezveze samo zatrpavamo tražilicu, evo konkretno ako prodajem nešto iz zare, nema potrebe nabrojati i imena svih ostalih dućana do zare.
2018 04 23
Ideja je super ali teško da cemo se ovdje dogovoriti kako cemo pisati tagove .. iako razumijem o cemu pricas jer sam i ja jucer za "sandalice 26 novo" pisala i sandale i nove i ostale varijacije i deklinacije
2018 04 24
> furMadchen: > Ovako, > u zadnje vrijeme zbilja dosta kupujem odjeće preko krpica, no pretražujem nekoliko vrsta taggova za jednu stvar jer ne znam kako cure oglašavaju i taggiraju svoje artikle. > Da se nekako pokušamo dogovoriti da objavljujemo pod istim taggovima? Npr ''hlače visoki struk'', a ne ''hlače visokog struka'', mislim da bi puno lakše pronalazili artikle. > I možda da objavljujemo i nazive na engleski? > Trenutno tražim culottes ili nekakve palazzo hlače, no tako ih ne pronalazim ,nažalost.. > Eto, ja dajem svoj prijedlog, slušam vaše komentare! ;) > Ugodan dan cure Razmišljaš u dobrom smjeru.. U boljim firmama programi su napravljeni tako da upisuješ zvjezdicu u naziv pa je nebitno u kojem je padežu napisano, npr: hlače visok* struk* (tako je kod mene, sigurno postoje i drugi načini) i onda lijepo dobiješ i jedno i drugo. Što se tiče engleskih naziva već ih je previše ne samo u lijepoj nam domovini nego i šire, pogotovo među mladima, bilo bi mi pregrozno da čitam u Hrvatskoj, na stranici na hrvatskom- nazive odjeće na engleskom. Jer bismo tako uskoro mogli zaboraviti kako se određeni komad kaže na materinskom jeziku..
2018 04 24
očito je da jesam :D Ili je do adblockera, idem baš probat!
2018 04 24
> SaraKedavra: > očito je da jesam :D Ili je do adblockera, idem baš probat! nije :/ Kad upišem štikle, a tagove zelene izbaci mi "majica zelena zelene" :,'( I robu ne mogu po veličinama pretraživat, samo cipele! upišem sad haljina i drugi artikl po redu je veličine 38. Označim 38 i izbaci mi cipele, niti jednu haljinu hahahaha krpice <3
2018 04 24
> daisy12345: > Dok god je "zara-mango-soliver-asos-mihajlohors-vrtnipatuljak" tagova na jednoj stvari na Krpicama, meni su ovi sa "hlace visokog struka" manji problem. ,:( Potpisujem u potpunosti
2018 04 24
> littlegirl: > > daisy12345: > > Dok god je "zara-mango-soliver-asos-mihajlohors-vrtnipatuljak" tagova na jednoj stvari na Krpicama, meni su ovi sa "hlace visokog struka" manji problem. ,:( > Potpisujem u potpunosti Jep. A i onako ova tema vjerojatno ne služi onom za što se deklarira, nego samo reklami. Jer prošlo je možda (koliko?!) jedva nešto sitno dana otkad se otvaračica zadnji put reklamirala. Dugo je to
2018 04 24
> sanjaurban: > > furMadchen: > > Ovako, > > u zadnje vrijeme zbilja dosta kupujem odjeće preko krpica, no pretražujem nekoliko vrsta taggova za jednu stvar jer ne znam kako cure oglašavaju i taggiraju svoje artikle. > > Da se nekako pokušamo dogovoriti da objavljujemo pod istim taggovima? Npr ''hlače visoki struk'', a ne ''hlače visokog struka'', mislim da bi puno lakše pronalazili artikle. > > I možda da objavljujemo i nazive na engleski? > > Trenutno tražim culottes ili nekakve palazzo hlače, no tako ih ne pronalazim ,nažalost.. > > Eto, ja dajem svoj prijedlog, slušam vaše komentare! ;) > > Ugodan dan cure > Razmišljaš u dobrom smjeru.. > U boljim firmama programi su napravljeni tako da upisuješ zvjezdicu u naziv pa je nebitno u kojem je padežu napisano, npr: > hlače visok* struk* (tako je kod mene, sigurno postoje i drugi načini) i onda lijepo dobiješ i jedno i drugo. > Što se tiče engleskih naziva već ih je previše ne samo u lijepoj nam domovini nego i šire, pogotovo među mladima, bilo bi mi pregrozno da čitam u Hrvatskoj, na stranici na hrvatskom- nazive odjeće na engleskom. Jer bismo tako uskoro mogli zaboraviti kako se određeni komad kaže na materinskom jeziku.. E da ,to me je i zanimalo, jer ja za pronaći hlače ih prvo provucem kroz sve padeže :)
2018 04 24
> SaraKedavra: > > SaraKedavra: > > očito je da jesam :D Ili je do adblockera, idem baš probat! > nije :/ Kad upišem štikle, a tagove zelene izbaci mi "majica zelena zelene" :,'( I robu ne mogu po veličinama pretraživat, samo cipele! upišem sad haljina i drugi artikl po redu je veličine 38. Označim 38 i izbaci mi cipele, niti jednu haljinu hahahaha > krpice <3 Puno puta se i ne može upisati veličina kod stavljanja artikla, pa ni kad pokušate edit-irati, ja je onda upišem u naslov. A osim toga mnogi kao da ne čitaju rubrike pa se tako narukvica stavi pod majicu, puder pod cipele i sl.
2018 04 24
Za početak bi bila zadovoljna da kod logiranja odmah iskoči prozor na kojem piše "Pročitajte pravila", a može i dodatak da će oglas biti obrisan svima koji ih se ne pridržavaju :)
2018 04 24